Η πρώτη γραμμή ψυχολογικής στήριξης για LGBT στην Ελλάδα

Η πρώτη γραμμή ψυχολογικής στήριξης για LGBT στην Ελλάδα Facebook Twitter
0

Πρωτοβουλία ενάντια στο "νόμο της σιωπής" χαρακτήρισε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, την επίσημη έναρξη λειτουργίας της πρώτης πανελλαδικής εμβέλειας Γραμμής Ψυχολογικής Στήριξης 11528 για λεσβίες, gay, αμφί, τρανς άτομα, τις οικογένειές τους, κ.α .


Η Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης 11528, που λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 13.00 - 21.00, υλοποιείται στο πλαίσιο του «Προγράμματος για την Καταπολέμηση των Διακρίσεων βάσει του Σεξουαλικού Προσανατολισμού της Ταυτότητας Φύλου: Πρόληψη και Παρέμβαση».

Φορείς υλοποίησης του προγράμματος είναι η ΟΛΚΕ (Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος), και οι οργανώσεις «Θετική Φωνή», «Athens Pride» και «Thessaloniki Pride». Οργανισμός υποστήριξης και χρηματοδότησης του έργου είναι το «αλληλεγγύη-SolidarityNow».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρά μωρά - Αμαλιάδα: Οι συμπτώσεις στην υπόθεση των βρεφών που πέθαναν παρουσία της 24χρονης

Ελλάδα / Νεκρά μωρά - Αμαλιάδα: Οι συμπτώσεις στην υπόθεση των βρεφών που πέθαναν παρουσία της 24χρονης

Οι ιατρικοί φάκελοι των παιδιών ανοίγουν πάλι μετά τη νέα εισαγγελική παρέμβαση - Πέθαναν δύο δικά της και δύο μωρά φίλων της - Τι λέει η μητέρα του ενός από τα νεκρά μωρά
LIFO NEWSROOM
Ιαβέρης για το μποτιλιάρισμα στον Κηφισό: Αύξηση της κυκλοφορίας 7,5% σε σύγκριση με πέρυσι - Μόνη λύση τα ΜΜΜ

Ελλάδα / Ιαβέρης για το μποτιλιάρισμα στον Κηφισό: Αύξηση της κυκλοφορίας 7,5% σε σύγκριση με πέρυσι - Μόνη λύση τα ΜΜΜ

«Δεν υπάρχει λύση με μαγικό ραβδί», τόνισε ο σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας Περιφέρειας Αττικής υπογραμμίζοντας ότι χρειάζονται βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες προσπάθειες
LIFO NEWSROOM