Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιαννιώτης

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιαννιώτης Facebook Twitter
3

Παγκόσμιος πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Σπύρος Γιαννιώτης στα 10 χλμ. ανοιχτής θάλασσας, κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βαρκελώνης.

Ο χρόνος του Γιαννιώτη ήταν μία ώρα 49 λεπτά και 11 δεύτερα. Στη δεύτερη θέση ο Γερμανός Τόμας Λουρτζ με 1.49:14 και τρίτος ο Τυνήσιος Μελούλι με 1.49:19. Με τη νίκη του αυτή, ο Έλληνας αθλητής διατήρησε τον παγκόσμιο τίτλο που είχε κατακτήσει στο προηγούμενο πρωτάθλημα στη Σαγκάη.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακός - Ρεαλ Μαδρίτης 77 - 71:

Αθλητισμός / Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης 77 - 71: Με χαρακτήρα και άμυνα στο 2-0 και αγκαλιά με το Final Four

Ο Ολυμπιακός έκανε αποφασιστικό βήμα προς την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με 77 - 71 στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και κάνοντας το 2-0 στη σειρά των playoffs
LIFO NEWSROOM