Αχιλλέας Μπέος: Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο και πρόστιμο χιλιάδων ευρώ

Απαγόρευση εισόδου του Αχιλλέα Μπέου στα γήπεδα για τρεις μήνες Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για τρεις μήνες αλλά και χρηματικό πρόστιμο είναι η ποινή που επέβαλε το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League στον Αχιλλέα Μπέο.

Το πειθαρχικό όργανο της Super League αποφάσισε να τιμωρήσει με αυτό τον τρόπο τον δήμαρχο Βόλου αλλά και ιδιοκτήτη της ομάδας του, για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Βόλου με την Κηφισιά. Ο Αχιλλέας Μπέος για τρεις μήνες απαγορεύεται να εισέλθει σε γήπεδο ή αποδυτήρια ενώ πρέπει να καταβάλει και πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο Αχιλλέας Μπέος είχε αποβληθεί στο παιχνίδι του Βόλου με την Κηφισιά και τιμωρείται τόσο για αυτό όσο και για όλα όσα γράφηκαν στο φύλλο αγώνα. «Καθορίζει για τον δεύτερο εγκαλούμενο συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα τριών μηνών και χρηματική ποινή ποσού 12.000 ευρώ» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της σχετικής απόφασης για τον ιδιοκτήτη της ομάδας του Βόλου.

Επίσης σημειώνεται πως η εκδίκαση της υπόθεσης του Ανδρέα Τετέι για ρατσιστική επίθεση από τον δήμαρχο Βόλου λίγες ημέρες πριν, αναβλήθηκε για τις 22 Φεβρουαρίου. 

Με πληροφορίες από ertsports.gr

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ