BREAKING NEWS

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα στη ρεβάνς του 4-2 για μια θέση στον τελικό του Conference League

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα στη ρεβάνς του 4-2 για μια θέση στον τελικό του Conference League Facebook Twitter
0

Στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Άστον Βίλα, διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Conference League.

Περισσότεροι από 30.000 φίλοι των ερυθρόλευκων δίνουν το «παρών» στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του Ολυμπιακού για τον τελικό του Conference League, δημιουργώντας μία εκρηκτική ατμόσφαιρα για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που διεκδικεί τη δεύτερη πρόκριση ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκό τελικό ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός προηγείται 1-0 μετά το πρώτο ημίχρονο, με γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αυξάνοντας το συνολικό σκορ στο 5-2 υπέρ των ερυθρόλευκων.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Ροντινέι στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Κίνι αριστερά και στόπερ τους Κάρμο και Ρέτσο. Από εκεί και πέρα, οι Έσε, Ιμπόρα και Τσικίνιο είναι η τριάδα στο χώρο του κέντρου, με τους Φορτούνη και Ποντένσε να αποτελούν τα στηρίγματα του προωθημένου Ελ Κααμπί. 

Ήδη στον τελικό που θα διεξαχθεί στο «OPAP Arena» της Νέας Φιλαδέλφειας στις τις 29 Μαΐου, έχει προκριθεί η Φιορεντίνα μετά το 1-1 στην Μπριζ και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της.

Σημειώνεται ότι πάνω από το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πετά και ελικόπτερο της αστυνομίας, το οποίο ήλεγχε τα πάντα κατά την άφιξη των αποστολών των δύο ομάδων, ενώ γενικά τα μέτρα ασφαλείας είναι ισχυρά, με στόχο να κυλήσουν όλα ομαλά, να είναι μια γιορτινή βραδιά και να μη συμβεί το παραμικρό, όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Αθλητισμός
0

BREAKING NEWS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ