Netflix: Oι μυστικές κατηγορίες του και πώς να τις βρείτε

Netflix: Oι μυστικές κατηγορίες του και πώς να τις βρείτε Facebook Twitter
0

Το Netflix διαθέτει μια τεράστια ποσότητα περιεχομένου, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε αυτό που θέλετε.

Στο Netflix, οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν κάποιες μυστικές κατηγορίες περιεχομένου, τις οποίες ονομάζουν «Netflix Genre ID Lists» με σκοπό την οργάνωση ή την μείωση του αριθμού των κατηγοριών που είναι πάντα ορατές και από τις οποίες μπορεί να επιλέξει ο χρήστης. Εάν γνωρίζετε αυτές τις κατηγορίες, μπορείτε να εμβαθύνετε περισσότερο στο βιβλιοθήκη του Netflix.

Στην πραγματικότητα οι κατηγορίες του Netflix στις οποίες ο κάθε χρήστης έχει πρόσβαση είναι πάρα πολλές, γεγονός που μερικές φορές κάνει τη χρήση του πιο απογοητευτική, ειδικά όταν χωρίζει τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές σε απίστευτα πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες.

Ευτυχώς, είναι πολύ εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις εξαιρετικά συγκεκριμένες κατηγορίες, αφού όλες έχουν μια ετικέτα με έναν αριθμό - για παράδειγμα, το «Epics» είναι η κατηγορία με κωδικό: 52858.

Από τη στιγμή που γνωρίζετε αυτόν τον κωδικό, για να δείτε όλες τις ταινίες που υπάρχουν μέσα στο Netflix στην κατηγορία «Epics» αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε στο browser το παρακάτω link και μετά τη λέξη «genre» να βάλετε τον κωδικό της υποκατηγορίας που σας ενδιαφέρει. Όπως για παράδειγμα για δείτε όλα τα «Epics» θα πρέπει να γράψετε: http://www.netflix.com/browse/genre/52858

Αυτή τη στιγμή υπάρχει στο διαδίκτυο μια ανεπίσημη λίστα με κωδικούς που οδηγεί στις κρυμμένες υποκατηγορίες του Netflix, την οποία να βρείτε εδώ.

Είναι πολύ πιθανό κάποιες από τις κατηγορίες να μην δουλεύουν σε μια δεδομένη στιγμή, κάτι που είναι εύκολο να καταλάβει κανείς από τη διάθεση του Netflix να αλλάζει συνεχώς τον κατάλογό του. Άρα, από τη στιγμή που ο κατάλογος δεν είναι σταθερός, κάποιες από τις κατηγορίες μπορεί να εξαφανιστούν ανά πάσα στιγμή.

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πιο "άγνωστες" ταινίες που θα βρείτε στις μυστικές κατηγορίες του, το πιθανότερο είναι να μην έχουν ελληνικούς υπότιτλους και ότι το περιεχόμενο του ελληνικού Netflix διαφέρει από το περιεχόμενο άλλων χωρών.  

  

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Google κάνει διορθώσεις στο AI Overviews μετά τις επικίνδυνες απαντήσεις που έδωσε σε χρήστες

Τech & Science / Η Google κάνει διορθώσεις στο AI Overviews μετά τις επικίνδυνες απαντήσεις που έδωσε σε χρήστες

Οι λανθασμένες απαντήσεις υπονόμευσαν την εμπιστοσύνη σε μια μηχανή αναζήτησης στην οποία απευθύνονται περισσότεροι από δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι για έγκυρες πληροφορίες
NEWSROOM
Καρκίνος του πνεύμονα: Νέο φάρμακο καταγράφει ανέλπιστα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία στην ιστορία

Τech & Science / Νέο φάρμακο για τον καρκίνο του πνεύμονα καταγράφει ανέλπιστα αποτελέσματα στις κλινικές δοκιμές

Ελπίδες για την αντιμετώπιση του καρκίνου του πνεύμονα - Η νέα θεραπεία μοιάζει αποτελεσματικότερη απ' οποιαδήποτε άλλη στην ιστορία - Ο καρκίνος του πνεύμονα είναι η κύρια αιτία θανάτου από καρκίνο, με 1,8 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως κάθε χρόνο
NEWSROOM
Η χορήγηση προϊόντων φιστικιού σε μικρά παιδιά μειώνει τον κίνδυνο αλλεργίας σε αυτά, σύμφωνα με μελέτη

Τech & Science / Η χορήγηση προϊόντων φιστικιού σε μικρά παιδιά μειώνει τον κίνδυνο αλλεργίας σε αυτά, σύμφωνα με μελέτη

Τα παιδιά που τρώνε τακτικά σνακ από φιστίκια από 4 έως 6 μηνών και πάνω, έχουν 71% λιγότερες πιθανότητες να έχουν αλλεργία στα φιστίκια στα 13, σύμφωνα με έρευνα.
NEWSROOM
Ηλεκτρονικά τσιγάρα: Τα χημικά υποκατάστατα ίσως είναι πιο εθιστικά από τη νικοτίνη

Τech & Science / Ηλεκτρονικά τσιγάρα: Τα χημικά υποκατάστατα ίσως είναι πιο εθιστικά από τη νικοτίνη

Οι εναλλακτικές λύσεις νικοτίνης σε ηλεκτρονικά τσιγάρα στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό, μπορεί να είναι πιο ισχυρές και εθιστικές από την ίδια τη νικοτίνη σύμφωνα με τον FDA
NEWSROOM
ΕΟΔΥ: Ανησυχία για την αύξηση του δάγκειου πυρετού- Αύξηση κατά 250% στα κρούσματα στην ΕΕ

Τech & Science / ΕΟΔΥ: Ανησυχία για την αύξηση του δάγκειου πυρετού- Αύξηση κατά 250% στα κρούσματα στην ΕΕ

«Δεν μπορώ να φανταστώ την εικόνα στα ελληνικά νοσοκομεία, όπου κάθε κλίνη θα έχει τη δική της κουνουπιέρα, για να μην μεταδίδει ο ασθενής με τον Δάγκειο τη νόσο στον διπλανό του»
NEWSROOM