Η βασίλισσα Ελισάβετ θα μείνει φέτος σπίτι

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα μείνει φέτος σπίτι Facebook Twitter
0

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε πως η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα τηρήσει την παράδοση της παρουσίας της στη χριστουγεννιάτικη θεία λειτουργία εξαιτίας της ασθένειας των τελευταίων ημερών.

Η 90χρονη βασίλισσα έχει «βαρύ κρύωμα», όπως και ο συζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος.

Κάθε χρόνο από το 1988, η Ελισάβετ πηγαίνει στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησίας της Μαρίας Μαγδαληνής στο Σάντριγχαμ. 

Από το πρωί της Κυριακής, αρκετοί είχαν μαζευτεί έξω από την εκκλησία περιμένοντας να δουν την βασίλισσα αλλά τελικά απογοήτευκαν από την ανακοίνωση του Παλατιού.

«Η Βασίλισσα συνεχίζει να αναρρώνει από το βαρύ κρύωμα και θα μείνει εντός για να βοηθηθεί η ανάρρωσή της» ανέφερε το ανακοινωθέν. Η Ελισάβετ, συμπλήρωνε η ανακοίνωση, θα συμμετέχει στους χριστουγεννιάτικους εορτασμούς της βασιλικής οικογένειας.

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της, που είχε μαγνητοσκοπηθεί πριν αρρωστήσει η Ελισάβετ, θα μεταδοθεί κανονικά το απόγευμα της Κυριακής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στο Ιράν: Η τραγωδία που αποκάλυψε τις ρωγμές του ισλαμικού καθεστώτος

Ανάλυση / Έκρηξη στο Ιράν: Η τραγωδία που αποκάλυψε τις ρωγμές του ισλαμικού καθεστώτος

Η έκρηξη στο Μπαντάρ Αμπάς αποκαλύπτει βαθιά πολιτικά ρήγματα στο Ιράν, με το καθεστώς να φοβάται περισσότερο τη διαρροή εξουσίας παρά την ανθρώπινη τραγωδία.
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Διεθνή / Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Η έκρηξη στο μεγαλύτερο λιμάνι του Ιράν προκάλεσε 65 θανάτους – Φωτιά από χημικά υλικά, αμέλεια και πολιτική αναταραχή στο φόντο των συνομιλιών ΗΠΑ-Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα
LIFO NEWSROOM