Ψυχίατρος είχε χτυπήσει καμπανάκι κινδύνου για τη συμπεριφορά του μακελάρη στο Ντέβερ

Ψυχίατρος είχε χτυπήσει καμπανάκι κινδύνου για τη συμπεριφορά του μακελάρη στο Ντέβερ Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Denver Post, η ψυχίατρος που παρακολουθούσε το δράστη της πολύνεκρης επίθεσης στην Aurora του Ντέβερ, φαίνεται ότι είχε προειδοποιήσει τις πανεπιστημιακές αρχές, έναν μήνα πριν από την επίθεση, για ύποπτη συμπεριφορά.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η δρ Λιν Φέντον ενημέρωσε την αποκαλούμενη «ομάδα αξιολόγησης απειλών» του πανεπιστημίου του Κολοράντο στο Ντένβερ στις αρχές Ιουνίου ότι είχε θορυβηθεί από τη συμπεριφορά του Τζέιμς Χολμς, αλλά δεν ελήφθησαν μέτρα. Σημειώνεται ότι το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters δεν έχει επιβεβαιώσει άμεσα το δημοσίευμα.

Η εκπρόσωπος του πανεπιστημίου Ζακ Μοντγκόμερι αρνήθηκε να σχολιάσει στο πρακτορείο, το δημοσίευμα της Denver Post, λέγοντας ότι δεσμεύεται από δικαστική απόφαση σχετικά με την υπόθεση και από το ιατρικό απόρρητο.

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε, παράλληλα, το Fox News καθώς μετέδωσε ότι ο Χολμς είχε στείλει στη Φέντον ένα τετράδιο στο οποίο περιέγραφε το σχέδιο επίθεσής του και το οποίο περιελάμβανε σκίτσα στα οποία αναπαριστούσε το έγκλημα που προετοιμαζόταν να διαπράξει, αλλά (τραγική ειρωνεία!) το δέμα δεν ανοίχτηκε πριν από την επίθεση.



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντέμι Μουρ για Μπρους Γουίλις: «Δεδομένων των συνθηκών, είναι σε σταθερή κατάσταση»

Διεθνή / Ντέμι Μουρ για Μπρους Γουίλις: «Δεδομένων των συνθηκών, είναι σε σταθερή κατάσταση»

Η οικογένεια του Γουίλις ανακοίνωσε το 2022 ότι ο ηθοποιός θα αποσυρθεί από την υποκριτική λόγω διάγνωσης με αφασία, μια διαταραχή που επηρεάζει την ικανότητα επικοινωνίας
LIFO NEWSROOM
Φονικές πλημμύρες στην Ευρώπη: Τέσσερις νεκροί στη Ρουμανία - Συναγερμός σε Αυστρία, Τσεχία, Πολωνία

Διεθνή / Φονικές πλημμύρες στην Ευρώπη: Τέσσερις νεκροί στη Ρουμανία - Συναγερμός σε Αυστρία, Τσεχία, Πολωνία

Από την Πέμπτη, ο κυκλώνας «Μπόρις» έχει φέρει ισχυρούς ανέμους και καταρρακτώδεις βροχές σε περιοχές της Πολωνίας, της Αυστρίας, της Τσεχίας, της Ουγγαρίας, της Ρουμανίας και της Σλοβακίας
LIFO NEWSROOM