Μυστηριώδης «μονόλιθος» εντοπίστηκε και στη Ρουμανία, παρόμοιος με εκείνον της Γιούτα

Μυστηριώδης «μονόλιθος» εντοπίστηκε και στη Ρουμανία, παρόμοιος με εκείνον της Γιούτα Facebook Twitter
0

Μία σχεδόν ίδια κατασκευή με τον διάσημο πλέον μεταλλικό μονόλιθο της Γιούτα «εμφανίστηκε» στη Ρουμανία.

Την ώρα που ο μεταλλικός μονόλιθος εξαφανίστηκε από τη Γιούτα με τον ίδιο μυστήριο τρόπο με τον οποίο εμφανίστηκε, ένας παρόμοιος εντοπίστηκε στη Ρουμανία. Ο μονόλιθος έχει περίπου το ίδιο ύψος- 4 μέτρα- και εντοπίστηκε στην πόλη Πιάτρα Νεμτ, στην ανατολική Ρουμανία, κοντά σε αρχαιολογικό χώρο.

View this post on Instagram

A post shared by ABC News (@abcnews)


Κανένας δεν γνωρίζει από πού προέρχονται οι δύο μονόλιθοι, ενώ αρκετοί αναρωτιούνται αν σχετίζονται με κάποιο τρόπο. Κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για έργο φαρσέρ που εμπνεύστηκε από την ταινία και το βιβλίο «2001 Οδύσσεια του διαστήματος».

Αξιωματούχος της περιοχής της Ρουμανίας που εντοπίστηκε ο μονόλιθος ανέφερε ότι αυτός βρίσκεται σε ιδιωτική ιδιοκτησία. Όμως, σύμφωνα με την Daily Mail, συμπλήρωσε ότι πρόκειται για προστατευόμενο χώρο. «Προτού εγκατασταθεί κάτι εκεί, απαιτείται άδεια με την έγκριση του υπουργείου Πολιτισμού, επεσήμανε η Ροξάνα Τζοσάνου.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM