20 στρατιώτες νεκροί στην Υεμένη

20 στρατιώτες νεκροί στην Υεμένη Facebook Twitter
0

20 στρατιώτες σκοτώθηκαν στην Υεμένη, κατά τη διάρκεια επίθεσης κατά στρατιωτικού φυλακίου σε περιοχή στα ανατολικά της χώρας.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Σάμπα καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη, οι υποψίες στρέφονται ωστόσο προς την Αλ Κάιντα. .

Σύμφωνα με το AFP η επίθεση πραγματοποιήθηκε από ενόπλους που επέβαιναν σε διάφορα οχήματα. Την ώρα της επίθεσης οι περισσότεροι στρατιώτες κοιμόταν.

Στην Υεμένη επικρατεί πολιτική αναταραχή και αστάθεια από την οποία επιχειρεί να επωφεληθεί η Αλ Κάιντα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αεροπορικό δυστύχημα στην Ουάσινγκτον: Influencer κατηγόρησε τρανς πιλότο για τη συντριβή

Διεθνή / Ουάσινγκτον: Τρανς πιλότος μηνύει influencer που την κατηγόρησε για το αεροπορικό δυστύχημα

Η τρανς πιλότος κατέθεσε αγωγή δυσφήμισης εναντίον του influencer, καθώς ισχυρίστηκε στα social media ότι εκείνη πετούσε το στρατιωτικό ελικόπτερο τον Ιανουάριο, σκοτώνοντας 67 ανθρώπους
LIFO NEWSROOM