Ο Σουμάχερ ξύπνησε από το κώμα

Ο Σουμάχερ ξύπνησε από το κώμα Facebook Twitter
6

Ο πρωταθλητής της F1 Mικαελ Σουμάχερ ξύπνησε από το κώμα και άφησε το νοσοκομείο στην Γκρενόμπλ, ανακοίνωσε η οικογένεια του, σύμφωνα με το bbc. «Ο Μάικλ έχει αποχωρήσει από το νοσοκομείο για να συνεχίσει την μακρά φάση της αποκατάστασης. Δεν είναι σε κώμα πια», δήλωσε η εκπρόσωπος του, Sabine Kehm, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.


Ο 45χρονος πρωταθλητής θα συνεχίσει την αποκατάστασή του, σε άγνωστη τοποθεσία, αναφέρει στη συνέχεια η ανακοίνωση.

Η οικογένειά του ευχαρίστησε τους γιατρούς και όλους τους θαυμαστές που είχαν στείλει μηνύματα υποστήριξης, λέγοντας: « Είμαστε σίγουροι ότι τον βοήθησαν". Παράλληλα ζήτησαν από όλους τους δημοσιογράφους να επιτρέψουν στον Mικαελ Σουμάχερ να έχει μια πλήρη ανάρρωση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και όσο πιο ιδιωτικά γίνεται.

Ο Mικαελ Σουμάχερ βρίσκονταν σε κώμα μετά από το ατύχημά του στις 29 Δεκεμβρίου οπότε και υπεβλήθη σε δύο δύσκολα χειρουργεία προτού πέσει σε κώμα.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Διεθνή / Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Ο Βούτσιτς αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση της Σόνια Ίλιτς, μιας εγκύου οκτώ μηνών, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων χαρακτηρίζοντας το αγέννητο παιδί ως «σύμβολο της νίκης ενάντια στην έγχρωμη επανάσταση»
LIFO NEWSROOM
Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

Διεθνή / Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

«Ο Καναδάς δεν θα γίνει ποτέ η 51η πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε κατηγορηματικά, εκφράζοντας αβεβαιότητα για το αν υπάρχουν διαπραγματευτικά περιθώρια με την Ουάσινγκτον
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

«Αν θέλεις να διασφαλίσεις ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα εισβάλει ξανά στην Ουκρανία, η καλύτερη εγγύηση ασφαλείας είναι να προσφέρεις στους Αμερικανούς οικονομικό όφελος στο μέλλον της Ουκρανίας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Για όσους σπεύδουν να χαρακτηρίσουν θετικό το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της οικογένειας, καθώς και γι’αυτούς που δυσπιστούν για την αλήθεια της: persistent vegetative state.
Χάρηκα πάτησα και λάικ και μετά σκέφτηκα κάτι τελείως εξωφρενικό και ξενερωτικό. Τι μου λείπει; Δήλωση γιατρών για το θαύμα μου λείπει. Μόνο οικογένεια. Παίζει να είχε ξαχάσει να υπογράψει καμιά διαθήκη; Αν τον χάσουμε απρόοπτα στο σπίτι του πια θα είναι εμπαιγμός του σύμπαντος.