Ο χιουμοριστικός χορός των Γερμανών

Ο χιουμοριστικός χορός των Γερμανών Facebook Twitter
16

Με έναν «αλαζονικό χορό» επέλεξαν χθες οι Γερμανοί παίκτες να χλευάσουν τους Αργεντινούς, στην τελετή που έγινε κατά την υποδοχή τους στο Βερολίνο, για την κατάκτηση του Παγκοσμίου κυπέλλου.

Ένα γκρουπ παικτών αποτελούμενο από τους Γκέτσε, Κλόζε, Σούλρε, Μουσταφί, Κρος και Βάιντενφέλερ, βγήκε στην εξέδρα που είχε στηθεί ενώπιον των 500 χιλιάδων οπαδών, σκυφτοί και φωνάζοντας «Die Gauchos, die geh’n so», δηλαδή «έτσι περπατούν οι γκάουτσος». Στη συνέχεια στέκονταν στητοί και τραγουδούσαν So geh’n die Deutschen», «έτσι περπατούν οι Γερμανοί».

Το Spiegel έγραψε ότι ήταν ένα αστείο σε βάρος των Αργεντινών.

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Διεθνή / «Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Το «No Mercy» δίνει στους παίκτες τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που βιάζει, βασανίζει και σκοτώνει γυναίκες, ανάμεσά τους και συγγενικά πρόσωπα, παρουσιάζοντας τις ενέργειες αυτές ως «τιμωρία»
LIFO NEWSROOM
Ιορδανία: Απαγορεύτηκε η Μουσουλμανική Αδελφότητα – Τέλος στην ισχυρότερη αντιπολίτευση στη χώρα

Διεθνή / Ιορδανία: Απαγορεύτηκε η Μουσουλμανική Αδελφότητα – Τέλος στην ισχυρότερη αντιπολίτευση στη χώρα

Η Ιορδανία απαγορεύει τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, θέτοντας σε αμφισβήτηση το μέλλον της μεγαλύτερης αντιπολίτευσης στη χώρα - Οι επιπτώσεις για την πολιτική σκηνή και τη σταθερότητα;
LIFO NEWSROOM