«Αν δεν εκτιμάτε την ελευθερία του λόγου, μπορείτε να πάτε να γ@μ@θείτε!»

4

«Nα πάνε να γ……νε» προέτρεψε- με αφορμή την επίθεση στο Charlie Hebdo -όσους δεν εκτιμούν την ελευθερία του λόγου ο μουσουλμάνος δήμαρχος του Ρότερνταμ.

Ο γεννημένος στο Μαρόκο Ahmed Aboutaleb, πρωην υπουργός της ολλανδικής κυβέρνησης, απευθυνόμενους στην ουσία στους ομοθρήσκους του είπε:

«Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να μην σκοτώνετε αθώους δημοσιογράφους. Και αν δεν σας αρέσει εδώ γιατί κάποιοι ευθυμογράφοι σε μια εφημερίδα δεν σας αρέσουν, τότε μπορείτε να πάνε να γ@μ@θείτε! Πάρτες τις βαλίτσες σας και φύγετε!».

Ο κ Aboutaleb, που έγινε δήμαρχος της ολλανδικής πόλης το 2008, έχει, όπως σημειώνει η Telegraph, επανειλημμένα «φιλοξενηθεί» στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις ειλικρινείς απόψεις του σχετικά με την ένταξη των μεταναστών.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

Διεθνή / «Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

«Απλώς πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιο ευγνώμων», είπε για τον Ζελένσκι - Προανήγγειλε συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αργεντινή και τον «σπουδαίο ηγέτη», Χαβιέρ Μιλέι 
LIFO NEWSROOM
Η Ευρώπη έχει τα χρήματα για να σώσει την Ουκρανία, χρειάζεται όμως βούληση

Διεθνή / Η Ευρώπη έχει τα χρήματα για να σώσει την Ουκρανία, χρειάζεται όμως βούληση

Η στρατηγική των ΗΠΑ για την ειρήνη φαίνεται να βασίζεται στον κατευνασμό του Κρεμλίνου. Άλλοι σύμμαχοι πρέπει να αναλάβουν δράση για να διαμορφώσουν το τελικό παιχνίδι του πολέμου.
LIFO NEWSROOM
Διχασμένοι οι Μαερικανοί για τον Τραμπ - Τι δείχνει δημοσκόπηση του CNN

Διεθνή / Διχασμένοι οι Αμερικανοί για τον Τραμπ - Τι δείχνει δημοσκόπηση του CNN

Oι Αμερικανοί αξιολογούν τις επιδόσεις του Ντόναλντ Τραμπ με βάσει τη δημοφιλία του, το αν έχει θέσει σωστές προτεραιότητες και το αν η πολιτική του οδηγεί τη χώρα στη σωστή κατεύθυνση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Aν το έλεγε στην Ελλάδα, θα γινόταν της μουρλής και όλοι οι "προοδευτικοί" διανοούμενοι και σια θα τον κατηγορούσαν για ξενοφοβία, ρατσισμό και δεν συμμαζεύεται. Είπε όμως το απολύτως αυτονοήτο. Όπως δεν μπορώ εγώ να πάω στη Σαουδική Αραβία και να τους πω ξεβρακωθείτε (θα με κρεμάσουν ανάποδα) έτσι δεν μπορεί να έρχονται αυτοί εδώ και να μας λένε "καλυφθείτε". Αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι και κυριώς οι "προοδευτικές", αναρχο-άπλυτες, λενινο-μαρξιστικές ταξιαρχίες που συνήθως υποστηρίζουν τέτοιες μορφές υφέρποντος φασισμού.
Φασισμός απ'την ανάποδη : "pack your bags and go" και "να πάτε να γ...τε" - καλό κουμάσι ο Δήμαρχος !Αλήθεια, το βαριά σεξιστικο κλισέ (που δέν ειπώθηκε χάριν πλάκας), που βλέπει το σέξ σάν τιμωρία, πόνο, βιασμό το είδε κανείς ;