Iσπανία: Ταύρος ξεγυμνώνει "ταυρομάχο"

Iσπανία: Ταύρος ξεγυμνώνει "ταυρομάχο" Facebook Twitter
3

Εφιάλτης έγινε η προσπάθεια ενός ατόμου να διασκεδάσει με το παραδοσιακό κυνήγι από τον ταύρο στην Σαραγόσα, αφού ο ταύρος κατάφερε να τον αφήσει όπως τον γέννησε η μαμά του, μπροστά σε εκατοντάδες θεατές. Ο Ταύρος κυνηγά όσους μπαίνουν στην αρένα και χτυπάει κάποιους, αλλά τελικά, αυτός που αισθάνεται πιο άσχημα είναι ένας άνδρας με κόκκινη μπλούζα περίπου στα μισά του video.

Ο άνδρας απομακρύνεται από την ασφάλεια του φράχτη και γίνεται έρμαιο του ζώου που με τα κέρατα του βγάζει το παντελόνια και τα εσώρουχα.

Άλλοι άνδρας προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή του μαινόμενου ταύρου ώστε ο γυμνός από τη μέση και κάτω άνδρας να προλάβει να πηδήξει πίσω από τον φράχτη.

Παρά την κοινή πεποίθηση ότι το κόκκινο είναι που ερεθίζει τους ταύρους οι ειδικοί λένε ότι αυτό δεν ισχύει. Δεν έχουν καμία απολύτως χρωματική προτίμηση και γίνονται επιθετικοί σε οτιδήποτε δούν να κινείται.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Ο Έπσταϊν κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά περισσότερες από 1.000 γυναίκες, πολλές εκ των οποίων ήταν ανήλικες - Πέθανε στη φυλακή το 2019, πριν δικαστεί
THE LIFO TEAM
Ρωσία: Νέα κριτική στην Ευρώπη σχετικά με το σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ρωσία λέει πως η Ευρώπη δεν βοηθάει στο να επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία

«Είμαι βέβαιος ότι οι προτάσεις που οι Ευρωπαίοι και οι Ουκρανοί έχουν καταθέσει δεν βελτιώνουν το έγγραφο και δεν ενισχύουν τη δυνατότητα επίτευξης μακροπρόθεσμης ειρήνης», δήλωσε κορυφαίος σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν
THE LIFO TEAM