Η Κρίστεν Στιούαρτ αρραβωνιάστηκε με την σύντροφό της Ντίλαν

Η Κρίστεν Στιούαρτ Facebook Twitter
AP Photo/Chris Pizzello
0

«Ναι» στην πρόταση της αγαπημένης της Ντίλαν Μέιερ είπε η Κρίστεν Στιούαρτ.

Η ηθοποιός αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός στον ραδιοφωνικό παραγωγό Χάουαρντ Στερν, στον οποίο μιλούσε για τη νέα της ταινία που υποδύεται την πριγκίπισσα Νταϊάνα. «Παντρευόμαστε, θα το κάνουμε», ανακοίνωσε.

«Ήθελα να μου κάνει πρόταση γάμου, οπότε νομίζω ότι το έκανα πολύ ξεκάθαρο αυτό που ήθελα και εκείνη το έκανε. Παντρευόμαστε, συμβαίνει», πρόσθεσε.

Πέρυσι, η Κρίστεν Στιούαρτ είχε πει ότι ήθελε να παντρευτεί την Μέιερ και έτσι μετά από δύο χρόνια σχέσης, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Η σχέση τους φέρεται να ξεκίνησε το 2019 μετά τον χωρισμό της Κρίστεν Στιούαρτ από το σουπερμόντελ Στέλα Μάξγουελ. Μάλιστα, πηγή ανέφερε, τότε, ότι η σταρ ήταν πολύ επικεντρωμένη στη σχέση της. «Η Kristen περνάει χρόνο με την Ντίλαν και είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Έβλεπε τη Στέλλα για λίγο όσο λειτουργούσε, αλλά τώρα έχει προχωρήσει με την Ντίλαν», είχε πει πηγή στο  E! News.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

«Ήταν διαφορετικός από όσους προηγήθηκαν» ανέφερε με τη σειρά του και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, συνοδεύοντας την ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ με μία φωτογραφία τους
LIFO NEWSROOM
Θάνατος Πάπα Φραγκίσκου: Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι διάδοχοί του - Τα φαβορί και οι εκπλήξεις

Διεθνή / Θάνατος Πάπα Φραγκίσκου: Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι διάδοχοί του - Τα φαβορί και οι εκπλήξεις

Για πρώτη φορά ο επόμενος πάπας είναι πιθανό να προέλθει από την Αφρική, την Ασία ή άλλη περιοχή που παραδοσιακά υποεκπροσωπείται στην ηγεσία της Εκκλησίας
LIFO NEWSROOM