Μια παλιά αποθήκη στο Μετς μετατράπηκε σε boutique gym
Η Φένια Τσιφτσάκη έφτιαξε με τον αδερφό της Δημήτρη ένα boutique gym στο Μετς.

Μια παλιά αποθήκη στο Μετς μετατράπηκε σε boutique gym

Τα αδέλφια Φένια και Δημήτρης Τσιφτσάκη έφτιαξαν έναν χώρο στο Μετς που δεν θυμίζει γυμναστήριο, αλλά αποτελεί μια συνολική εμπειρία wellness..

— Τι είναι το Loft4 και με ποιο σκεπτικό το δημιουργήσατε;

Είναι ένας σύγχρονος χώρος άσκησης και ευεξίας. Θέλαμε να φτιάξουμε έναν χώρο που δεν θα θύμιζε το γνωστό σε όλους μας γυμναστήριο. Αρχικά, βρήκαμε μια παλιά αποθήκη και τη μετατρέψαμε σε ένα boutique gym, έναν ιδιωτικό χώρο, του οποίου τα μέλη γυμνάζονται σε ένα περιβάλλον με μίνιμαλ αισθητική, απολαμβάνοντας προνόμια, όπως το να μπορούν να «κλείσουν» τον χώρο για να γυμναστούν μόνοι ή με κάποιον φίλο τους, δωρεάν πρόσβαση σε πετσέτες και νερά κατά τη διάρκεια της άσκησης, δωρεάν παροχή προϊόντων Apivita αλλά και δωρεάν χρήση γυμναστηρίου για όσους κάνουν personal training.

 

Στη συνέχεια, επεκταθήκαμε σε έναν δεύτερο χώρο, ένα πρώην στούντιο φωτογράφισης που μετατρέψαμε σε πολυχώρο άσκησης και υγείας. Στο Loft4 studio μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ομαδικά μαθήματα σε mini group έως έξι ατόμων (yoga, pilates, spinning, barre a terre, stretching, hiit και kids). Επίσης, υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο studio pilates equipment (reformer, Cadillac, spring board), χώρος μασάζ και γραφείο διαιτολόγου.

 

— Τι εννοείτε όταν λέτε ότι λειτουργείτε ως boutique gym;

Το boutique ως έννοια είναι κάτι μικρό, μοντέρνο και premium. Το Loft4 είναι ένα boutique gym, δηλαδή ένας χώρος όπου μπορεί να γίνει κάποιος μέλος, επιλέγοντας μία από τις δύο υπηρεσίες μας, το personal training ή τα mini groups. Ο χώρος είναι φτιαγμένος ώστε να φιλοξενεί έως τέσσερα άτομα παράλληλα στο gym και έως έξι ανά γκρουπ στο studio.

 

Μια παλιά αποθήκη στο Μετς μετατράπηκε σε boutique gym
Το Loft4 είναι ένα boutique gym, δηλαδή ένας χώρος όπου μπορεί να γίνει κάποιος μέλος, επιλέγοντας μία από τις δύο υπηρεσίες μας, το personal training ή τα mini groups.


— Πως αντιμετωπίζετε το θέμα του κορωνοϊού;

Στο θέμα της υγιεινής και της καθαριότητας ήμασταν πολύ προσεκτικοί και πριν από τον Covid-19, ωστόσο στη νέα κατάσταση που όλοι αντιμετωπίζουμε καλούμαστε να γίνουμε ακόμα πιο αυστηροί.


Εκτός από τα αντισηπτικά και τα ειδικά απολυμαντικά που διαθέτουμε στα μέλη μας για να καθαρίσουν οτιδήποτε χρησιμοποίησαν (μπάλες, στρώματα, μηχανήματα), τα πάντα απολυμαίνονται και από εμάς μετά από κάθε χρήση με ειδική συσκευή με ακτίνες UV.


Στον χώρο του gym και του studio οι ασκούμενοι χρησιμοποιούν ποδονάρια και καθαρό ζευγάρι αθλητικών. Προτείνουμε στα μέλη μας να φέρνουν τα δικά τους στρώματα, ενώ η επίσκεψη στον χώρο γίνεται μόνο με ραντεβού, τα οποία κλείνουν μέσω του site μας.


— Ποια είναι τα σχέδιά σας για τη νέα σεζόν.

Ολοκληρώνουμε την κατασκευή ενός μικρού κήπου στον χώρο του studio, όπου θα μπορούν οι ασκούμενοί μας να απολαύσουν ένα τσάι ή ένα γευστικό smoothie μετά το μάθημά τους αλλά και να χαλαρώσουν σε μικρές παρέες που ήδη έχουν σχηματιστεί λόγω της συμμετοχής τους σε mini groups. Ετοιμάζουμε μια σειρά από City Retreats τις Κυριακές, κατά τη διάρκεια των οποίων θα γίνονται διαφορετικά μαθήματα κάθε βδομάδα και θα ακολουθεί brunch. Τέλος, προγραμματίζουμε μερικές νέες συνεργασίες με πολύ αξιόλογους ανθρώπους.

 

www.loft4.gr, www.facebook.com/loft4healthclub

Well Being
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ