Κοκτέιλ στο σπίτι: Τα καλύτερα κοκτειλάδικα της Αθήνας έρχονται στην πόρτα σας

Κοκτέιλ στο σπίτι: Μια λατρεμένη συνήθεια που φέρνει στον χώρο σου τροπικές γεύσεις delivered by efood Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Η προσαρμοστικότητα είναι μεγάλη αρετή. Τόσο μεγάλη που καταλαβαίνεις την αξία της εκ των υστέρων και αναγνωρίζεις πως χωρίς αυτήν δεν θα την έβγαζες καθαρή. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που κάνει η προσαρμοστικότητα. Δημιουργεί συνήθειες. Συνήθεις νέες, ευχάριστες που μένουν στην καθημερινότητά σου για να την κάνουν καλύτερη.

Μια από αυτές είναι η απόλαυση του αγαπημένου σου κοκτέιλ στο σπίτι, που έγινε ανάγκη λόγω των συνθηκών του λοκντάουν και έμεινε σαν επιλογή στους περισσότερους από εμάς. Τα καλύτερα κοκτειλάδικα της Αθήνας προσφέρουν μέσα από το efood τις δροσιστικές μίξεις τους κι εσύ τις απολαμβάνεις στον χώρο σου delivered by efood τόσο εύκολα και γρήγορα όσο αν περίμενες στη μπάρα του αγαπημένου σου μαγαζιού. Γιατί πλέον τα στέκια της πόλης έρχονται σπίτι σου και μετατρέπουν το μπαλκόνι σου σε must προορισμό. Στην πλατφόρμα του efood θα βρεις όλα εκείνα τα signature ή κλασικά κοκτέιλ που λατρεύεις να πίνεις και ακόμα περισσότερο λατρεύεις να παραλαμβάνεις στην πόρτα σου.

Κοκτέιλ στο σπίτι: Τα καλύτερα κοκτειλάδικα της Αθήνας έρχονται στην πόρτα σας Facebook Twitter

Alan’s Cocktails

Το cocktail project που δημιούργησε η ομάδα των TGI Fridays, έρχεται όπου κι αν είσαι για να σου προσφέρει art-is-Alan γεύσεις με νεοϋορκέζικο αέρα και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα. Εδώ θα βρεις από τα κλασικά κι αγαπημένα Mojito, Daiquiri ή Margarita μέχρι τα signature Hell’s Kitchen, Englishman in New York, Please don’t tell ή το best-seller, A Walk in Central Park. Από τα ονόματα και μόνο, νιώθεις πως κάνεις τη βόλτα σου σε κάποιο μπαράκι του Μανχάταν κι ας φοράς τη φόρμα του σπιτιού σου. Ο Alan είναι ο virtual bartender σου και είναι εδώ για εσένα όποτε τον χρειαστείς με ένα κλικ. Γνώρισε τον και ετοιμάσου για «sip chat» μέχρι τελικής πτώσης.

Κοκτέιλ στο σπίτι: Μια λατρεμένη συνήθεια που φέρνει στον χώρο σου τροπικές γεύσεις delivered by efood Facebook Twitter

TYCO

Αν κάποιοι μπορούν να σου δώσουν το cocktail στο χέρι, αυτοί είναι η ομάδα του TYCO που σημαίνει Take Your Cocktail Out. Τι πιο φρέσκο και σύγχρονο από αυτό το project που δημιουργήθηκε για να μπορείς να απολαμβάνεις το ποτό σου όπου θέλεις εσύ; Το Magenta Love, Blackberry Bliss, Up for Fun, Coconut craze κι άλλες πολλές δροσιστικές μίξεις έρχονται σ’ εσένα delivered by efood για να σoy φτιάξουν τη διάθεση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Κοκτέιλ στο σπίτι: Μια λατρεμένη συνήθεια που φέρνει στον χώρο σου τροπικές γεύσεις delivered by efood Facebook Twitter

Holy Spirit

Το στέκι της Γλυφάδας ετοιμάζει καθημερινά τις συνταγές του και στις προσφέρει σε συσκευασία delivery αλλά με όλη τη γεύση και τη φρεσκάδα που κάνουν τα κοκτέιλ του αξέχαστα. Στην πλατφόρμα του efood θα  βρεις τα αγαπημένα σου ποτά όπως το γλυκόξινο Jack Sparrow και Malakamazing, το γλυκό Fantastic Boyfriend αλλά και κλασικές μίξεις όπως το Mai Tai και Daiquiri Strawberry. Ό,τι κι αν διαλέξεις η απόλαυση είναι σίγουρη.

Κοκτέιλ στο σπίτι: Τα καλύτερα κοκτειλάδικα της Αθήνας έρχονται στην πόρτα σας Facebook Twitter

The Clumsies

Μπορεί το όνομά τους να σημαίνει «αδέξιοι», αλλά στην πραγματικότητα τα κοκτέιλ τους είναι μια απόδειξη αριστοτεχνίας, επιδεξιότητας και εξαιρετικής γεύσης. Το στέκι του κέντρου που σε έχει κερδίσει με τις μίξεις του φέρνει στον χώρο σου delivered by efood λατρεμένες επιλογές όπως το Forbidden Fruit, το Nostaligia ή το Clumsy Negroni. Στα must try το Athenian Spritz που κάνει τα ανοιξιάτικα απογεύματα πιο όμορφα είτε είσαι σπίτι ή στη δουλειά.

Κοκτέιλ στο σπίτι: Μια λατρεμένη συνήθεια που φέρνει στον χώρο σου τροπικές γεύσεις delivered by efood Facebook Twitter

Barro Negro

Το cocktail bar της Πλατείας Κλαυθμώνος υπόσχεται γεύσεις που θα κάνουν το σπίτι σου να μοιάζει με τροπικό μπαρ. Οι μοναδικές συνταγές του Barro Negro έρχονται όπου κι αν είσαι φέρνοντας μαζί τους συνδυασμούς από αποστάγματα και φρέσκα φρούτα. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το γνωστό Tommy’s Margarita, το Fizzy Colada αλλά και το special Paloma.

Το κοκτέιλ στο σπίτι (ή στη δουλειά μετά από μια δύσκολη μέρα) έγινε μια αγαπημένη συνήθεια με φανατικούς οπαδούς. Τα καλύτερα στέκια της Αθήνας προσφέρουν τις μοναδικές γεύσεις τους και εσύ τις απολαμβάνεις όπου κι αν είσαι delivered by efood. 

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πειράζει να βάλουμε αβοκάντο στη χωριάτικη;»

Radio Lifo / «Πειράζει να βάλουμε αβοκάντο στη χωριάτικη;»

Μπορούμε να μιλάμε για ελληνικότητα στην κουζίνα χωρίς να γινόμαστε φολκλόρ; Η Κωνσταντίνα Βούλγαρη συζητά με τον πολυταξιδεμένο μάγειρα Γιώργο Βενιέρη που, μεταξύ άλλων, ερευνά την κουζίνα των «πειρατών του Αιγαίου» και εμπνέεται από το fusion.
THE LIFO TEAM
«Αχ, τα φασολάκια»: Όσα ανυπομονούν να μας ταΐσουν οι σεφ

Γεύση / «Αχ, τα φασολάκια»: Όσα ανυπομονούμε να μας ταΐσουν οι σεφ

Πήραμε τηλέφωνο τις αγαπημένες μας μαγείρισσες και τους μάγειρες της Αθήνας (και όχι μόνο), τους πετύχαμε στη λαϊκή, τους ρωτήσαμε τι βρήκαν ωραίο, τι ήταν μάπα και τι καλό θα μας μαγειρέψουν τους επόμενους μήνες.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μοsel: Γιατί βγαίνουν εκεί τα καλύτερα Riesling στον κόσμο;

Το κρασί με απλά λόγια / Μοsel: Γιατί βγαίνουν εκεί τα καλύτερα Riesling στον κόσμο;

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET «ταξιδεύει» τον Παναγιώτη Ορφανίδη σε μια από τις πιο αγαπημένες της οινοπαραγωγικές περιοχές, μοιράζεται ιστορίες από το τελευταίο της ταξίδι εκεί και εξηγεί με απλά λόγια τις ιδιαιτερότητες της περιοχής.
THE LIFO TEAM
Με το λούπινο από τις μοβ ισλανδικές πεδιάδες μέχρι τα χωράφια της Μεσσηνίας

Nothing Days / Το λούπινο που άλλαξε το τοπίο της Ισλανδίας και σχεδόν εξαφανίστηκε από τα χωράφια της Μεσσηνίας

Το όσπριο που οι Νοτιοαμερικανοί κάνουν vegan σεβίτσε και έθρεψε γενιές Ελλήνων έχει βγει πια από τη διατροφή μας. Οι πεδιάδες της Ισλανδίας γίνονται ένα απέραντο μοβ από αυτό, είναι η μόνη χώρα που το έχει σε αφθονία και δεν το τρώει.
M. HULOT
Η αναβίωση της Παλιάς Αγοράς της Ερμούπολης

Γεύση / Η αναβίωση της Παλιάς Αγοράς της Ερμούπολης

Ο εξωτερικός χώρος του Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης μετατράπηκε σε ένα «σκηνικό θεάτρου», όπου οι σημερινοί επαγγελματίες της αγοράς και της γαστρονομίας αναπαρήγαγαν την αγορά των προγόνων τους.
ΜΙΝΑ ΚΑΚΑΝΙΑ
Τα παραδοσιακά παριανά γλυκά του Πάσχα

Γεύση / Τα πασχαλινά και τυρένια γλυκά της Πάρου

Τρεις Παριανές μπήκαν στην κουζίνα και μας ετοίμασαν παραδοσιακά γλυκά με μυζήθρα που κρατούν ακόμα τα σκήπτρα στα τραπέζια του νησιού, μας έδωσαν τις συνταγές για τα ραφιόλια, τα μελιτίνια και μια γλυκιά μυζηθρόπιτα.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ