Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (25/04 - 01/05/2024)

Ζώδια για την εβδομάδα (25/04 - 01/05/2024) Facebook Twitter
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι Σκορπιός.
0

ΚΡΙΟΣ

Η εποχή της αμφισβήτησης αποφάσεων που αφορούν τους στόχους και την προσωπική σας ανάπτυξη τελειώνει στις 26/4 που επιστρέφει ο Ερμής στο ζώδιό σας σε ορθή φορά. Μέχρι τις 15/5 θα μπορέσετε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας και να δρομολογήσετε σημαντικά ζητήματα σχετικά με τα επαγγελματικά σας ή την προσωπική σας ζωή. Οι επικοινωνιακές και μαθησιακές σας δεξιότητες θα είναι ανεπτυγμένες και θα κατακτήσετε τους στόχους σας. Σημαντικό ρόλο στα οικονομικά σας θα παίξει η Αφροδίτη μπαίνοντας στον Ταύρο. Ο πλανήτης των χρημάτων στον τομέα των οικονομικών σας φέρνει αφθονία και μέχρι τις 23/5 θα έχετε σημαντική αύξηση εσόδων, επειδή όμως θα έχετε και μια τάση για ξόδεμα χρημάτων, κάντε κράτει. Στις 30/4 ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, εισέρχεται στο ζώδιό σας και έως τις 9/6 η γοητεία και η αποφασιστικότητά σας θα είναι στα ύψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρχίζει να ξεκαθαρίζουν οι σκέψεις σας από τις 26/4 με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά και θα ολοκληρώσετε ένα έργο που έμεινε ημιτελές. Μέχρι τις 15/5 κρατήσετε μυστικά τα σχέδιά σας ώστε να αποφύγετε γνώμες τρίτων που μπορεί να επηρεάσουν την κρίση σας. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 29/4, χαρίζοντάς σας λάμψη που δεν θα περνάει απαρατήρητη. Μέχρι τις 23/5 θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισης και της ερωτική σας ζωής. Εξαιρετική εποχή για φλερτ και δημιουργία οικογένειας. Ιδιαίτερη προσοχή οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο στις 29/4, καθώς η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για προστριβές. Στις 30/4 ο Άρης περνάει στον Κριό και μέχρι τις 9/6 οι ρυθμοί σας θα είναι πεσμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στις 26/4 και αρχίζουν να υποχωρούν εμπόδια και καθυστερήσεις. Μέχρι τις 15/5 θα επανασυνδεθείτε με φίλους, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα, ενώ θα έχει επιτυχή έκβαση η προώθηση καινοτόμων προϊόντων/υπηρεσιών. Εξαιρετική εποχή για κοινωνικές επαφές και φλερτ. Στις 29/4 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και μέχρι τις 23/5 θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας. Επαφές με το εξωτερικό και ερωτικές σχέσεις θα τις κρατήσετε μυστικές, ενώ θα σας δυσκολεύουν και θέματα σπουδών. Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα φέρνει συγκρούσεις με εργοδότες ή ηλικιωμένους και αφορά τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Από τις 30/4, που εισέρχεται ο Άρης στον Κριό, σχέσεις με φίλους μπορεί να περάσουν κρίση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πολύ καλή εποχή ξεκινά για την καριέρα και τη φήμη σας από τις 26/4 που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή φορά και τα αποτελέσματα προηγούμενων επαφών θα σας δικαιώσουν. Μπορεί να είχατε την αίσθηση ότι οι προσπάθειές σας πέφτουν στο κενό, τα γεγονότα όμως θα σας διαψεύσουν. Μέχρι τις 15/5 δώστε έμφαση σε επαφές με πρόσωπα εξουσίας και πιθανούς εργοδότες. Επίσης, επενδύστε κάποια χρήματα στη διαφήμιση. Στις 29/4 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και η κοινωνική σας ζωή αποκτά ενδιαφέρον. Σχέσεις με φίλους θα είναι σε αρμονία και δεν αποκλείεται κάποια να εξελιχθεί σε ερωτική. Μέχρι τις 23/5 προσέξτε τα έξοδα. Επαφές με το εξωτερικό, ταξίδια και νομικές υποθέσεις στις 29/4 θα αποτελέσουν πηγή εντάσεων για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Εξαιρετική εποχή για κυνήγι νέων ευκαιριών από τις 30/4 που εισέρχεται ο Άρης στον Κριό.

ΛΕΩΝ

Οι επόμενες μέρες είναι πολύ σημαντικές καθώς με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά στις 26/5 θα απορροφήσουν την προσοχή σας θέματα σπουδών ή νομικές υποθέσεις που είχαν αναβληθεί. Μέχρι τις 15/5 ενδεχομένως να προκύψει ένα ταξίδι που θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών και των γνωριμιών σας και να ερωτευτείτε οι ελεύθεροι. Από τις 29/4, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο, και μέχρι τις 23/5 έρχονται επιτυχίες και επιβραβεύσεις στα επαγγελματικά, συνεπώς και αύξηση εσόδων. Στις 29/4 η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα θα προκαλέσει ασάφεια σε οικονομικές υποθέσεις και θα επηρεάσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ίσως να προκύψει και κάποια διαφωνία με άτομα με τα οποία έχετε κοινούς πόρους. Ακατάλληλη στιγμή για ρυθμίσεις και δάνεια. Με την είσοδο του Άρη στον Κριό στις 30/4 η ανάγκη σας για ταξίδια θα είναι αυξημένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικής φύσεως υποθέσεις μπορούν να επιλυθούν από τις 26/4 που επιστρέφει ο κυβερνήτης σας Ερμής σε ορθή φορά. Μέχρι τις 15/5 θα λάβετε κάποια χρήματα και θα καλύψετε τις ανάγκες σας. Υπογραφές συμβολαίων θα ευνοηθούν. Στις 29/4 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο και ξεκινά μια εποχή απολαύσεων και έντονης δημιουργικής διάθεσης. Ταξίδια για λόγους αναψυχής, νέοι έρωτες και καινούργιες εμπειρίες θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση και θα αναζωογονηθείτε. Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και θα φέρει στην επιφάνεια ανεπίλυτα θέματα που ήταν κρυμμένα κάτω από το χαλί. Επειδή το κλίμα θα είναι τεταμένο, αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες. Από τις 30/4, που εισέρχεται ο Άρης στον Κριό, θα είστε πιο δυναμικοί και θα υποστηρίζετε με σθένος τα δικαιώματά σας.

ΖΥΓΟΣ

Σχέσεις που είχαν ψυχρανθεί θα αναθερμανθούν, συνεργασίες που είχαν μπλοκάρει θα δρομολογηθούν από τις 26/4 που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή φορά. Μέχρι τις 15/5 δώστε έμφαση στην προώθηση δεξιοτήτων και υπηρεσιών καθώς θα είναι ιδανική εποχή για ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας. Παρεξηγήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορούν να επιλυθούν. Από τις 29/4, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο, αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας και θα ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες. Μέχρι τις 23/5 θα βρείτε μια νέα πηγή εσόδων ή θα λάβετε κάποια χρηματοδότηση, μπόνους. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο αποφύγετε τις υπογραφές συμβολαίων στις 29/4 που πραγματοποιείται η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα. Ενδεχομένως να εξιδανικεύσετε μια κατάσταση αν ψάχνετε μια νέα θέση εργασίας. Από τις 30/4, που εισέρχεται ο Άρης στον Ταύρο, θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας αρχίζουν να παίρνουν την ανιούσα από τις 26/4 που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή φορά και τα αποτελέσματα προηγούμενων προσπαθειών θα αποδώσουν. Μέχρι τις 15/5 θα είναι ιδανική εποχή για να στείλετε βιογραφικά και να δώσετε συνεντεύξεις προς εύρεση εργασίας. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε συμβουλές από ειδικούς και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 29/4 θα σας απασχολήσουν οι ανάγκες αγαπημένων προσώπων και θα φροντίσετε να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα θα φέρει μια αναστάτωση στον τομέα της οικογένειας ή κάποιο ζήτημα σχετικό με την ακίνητη περιουσία. Από τις 30/4, που εισέρχεται ο Άρης στον Ταύρο, θα είναι καλή εποχή για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Οι ηγετικές σας ικανότητες θα εκτιμηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διορατικότητά σας θα είναι οξυμένη από τις 26/4 που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή φορά και θα αυξήσετε το εισόδημά σας. Μέχρι τις 13/5 ασχοληθείτε με επενδύσεις, νέα εγχειρήματα και προωθήστε τις δημιουργίες σας. Οι ελεύθεροι βγείτε να γνωρίσετε κόσμο, μια και οι συνθήκες για δημιουργία ερωτικής σχέσης θα είναι με το μέρος σας. Κάποια καλά νέα σχετικά με τον ερχομό ενός παιδιού να αναμένετε οι δεσμευμένοι. Στις 29/4 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο, φέρνοντας αφθονία κι επιτυχίες στα επαγγελματικά σας. Μέχρι τις 23/5 ενδεχομένως να προκύψει κι ένας έρωτας με άτομο από τον χώρο της εργασίας. Η φροντίδα της εμφάνισής σας θα αποτελέσει προτεραιότητα και θα υιοθετήσετε νέες συνήθειες. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα που θα επηρεάσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και δεν θα είναι ευνοϊκή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα της οικιακής σας ζωής θα μπουν σε μια τάξη από τις 26/4 που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή φορά και θα νιώθετε πιο ασφαλείς. Καθυστερήσεις και εμπόδια που φρέναραν αγοραπωλησίες ακινήτων θα ξεμπλοκάρουν και θα αυξηθούν τα κέρδη σας. Επίσης, θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα. Όσοι σκοπεύετε να αξιοποιήσετε κάποιο ακίνητο, ξεκινήστε τις διαδικασίες. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο στις 29/4 και φωτίζει τον τομέα της δημιουργικότητα και του έρωτα και επειδή είναι ο πλανήτης του ρομαντισμού, της ομορφιάς και των χρημάτων θα λάβετε τα καλά που φέρνει μέχρι τις 23/5. Η ελεύθεροι δώστε έμφαση στο φλερτ και οι δεσμευμένοι στη δημιουργία οικογένειας. Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα θα δημιουργήσει επικοινωνιακά προβλήματα στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πολύ καλή εποχή για εσάς που ασχολείστε με τις εκδόσεις, την προώθηση υπηρεσιών ή την εκπαίδευση ξεκινά από τις 26/4 που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή φορά και θα αυξηθούν τα έσοδά σας πολύ σύντομα. Μέχρι τις 13/5 θα είναι εξαιρετική εποχή για εμπορικές συμφωνίες, δημόσιες σχέσεις και μετακινήσεις για λόγους αναψυχής. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 29/4 φωτίζεται ο τομέας της οικιακής σας ζωής και ενισχύονται οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας ή της επιχείρησής σας, ώστε να προσελκύσετε θετική ενέργεια και να ομορφύνετε τη βεράντα σας. Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα δεν θα ευνοήσει τις οικονομικές διαπραγματεύσεις, ενώ μπορεί να προκαλέσει και διαφωνίες για οικονομικά θέματα στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Περιμένετε μέχρι τις 30/4 που εισέρχεται ο Άρης στον Κριό.

ΙΧΘΥΣ

Τα οικονομικά σας αποκτούν συνεχή ροή και κάποιες καθυστερήσεις παύουν από τις 26/4 που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή φορά. Μέχρι τις 13/5, εκτός του ότι θα έχετε αύξηση εσόδων, θα είναι πολύ καλή εποχή για να ζητήσετε αύξηση, να διαπραγματευτείτε νέες συμφωνίες ή να κάνετε μια ακριβή αγορά. Η Αφροδίτη, με την είσοδό της στον Ταύρο, θα κάνει την επικοινωνία πιο ευχάριστη, θα έχετε συχνές επαφές με οικείους και θα ακούσετε κάποια καλά νέα που θα σας δώσουν χαρά. Μέχρι τις 29/5 θα έχετε συχνές μετακινήσεις που θα συμβάλουν στην ψυχικά σας ανάταση. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο προσέξτε στις 29/4 που πραγματοποιείται η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Εσωτερικές συγκρούσεις θα σας κάνουν απότομους. Προσπαθήστε να εκτονωθείτε μέσω κάποιας άσκησης.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ