«Τέρμα με τη διάσωση της Ελλάδας»

«Τέρμα με τη διάσωση της Ελλάδας» Facebook Twitter
0

Ο ιστότοπος του γερμανικού περιοδικού STERN σχολιάζοντας το «ελληνικό ζήτημα» δημοσίευσε ένα σχόλιο με τον τίτλο «Τέρμα με τη διάσωση της Ελλάδας!».

«Η ελληνική τραγωδία έχει εξελιχθεί σε ευρωπαϊκή», είναι ο υπότιτλος που αναφέρεται στο διχασμό της ευρωπαϊκής ηπείρου, η οποία καταστρέφεται, καθώς οι προσπάθειες διάσωσης απέτυχαν. «Θα πρέπει να γίνει μια νέα αρχή – προς το συμφέρον της Ευρώπης», τονίζεται.

«Οι ευρω-διασώστες θα πρέπει να τερματίσουν την ελληνική τραγωδία με μια λαμπρή τελεία και να επικεντρωθούν επιτέλους πλήρως στη διάσωση της Ιταλίας και της Ισπανίας. Αν χρεοκοπήσουν η 3η και η 4η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, τα κύματα σοκ θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερα», λέει χαρακτηριστικά το σχόλιο.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, το άρθρο υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει για να υπάρξει «μια νέα αρχή στην Ευρώπη».

«Για το λόγο αυτό είναι αναγκαία μια συντεταγμένη χρεοκοπία της Ελλάδας. Το ευρώ, η Ευρωζώνη και η Ε.Ε .θα επιζήσουν, και θα καταφέρουν να αντιστρέψουν τα σοβαρά λάθη του παρελθόντος, χωρίς να ταπεινώνουν μονίμως τον περήφανο λαό των Ελλήνων», καταλήγει το δημοσίευμα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ