Σοβαρό τροχαίο στο SURVIVOR: Τραυματίστηκαν oι Ειρήνη Κολιδά και Μάριος Ιωαννίδης

Σοβαρό τροχαίο στο SURVIVOR: Τραυματίστηκαν oι Ειρήνη Κολιδά και Μάριος Ιωαννίδης Facebook Twitter
0

Για τροχαίο στον Άγιο Δομίνικο κάνουν λόγο δημοσιεύματα εδώ και λίγη ώρα τα οποία αναφέρουν πως έχουν τραυματιστεί και παίχτες της ομάδας των Μαχητών.

Το περιοδικό People επικαλείται πληροφορίες από το κανάλι ΣΚΑΪ και αναφέρει πως η παίκτρια που τραυματίστηκε σοβαρά είναι η Ειρήνη Κολιδά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη κατά τη μεταφορά τους στο Συμβούλιο του Νησιού. Η Ειρήνη Κολιδά φέρεται να τραυματίστηκε στα πλευρά, ενώ ο τραυματισμένος φέρεται να είναι και Μάριος Ιωαννίδης ο οποίος χτύπησε τον αυχένα του.

Δεν αποκλείεται η παίκτρια να επιστρέψει στην Ελλάδα αναφέρει το people και το zappit, ενώ για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αν και αναφέρεται πως το όχημα που μετέφερε τους παίκτες ενεπλάκη σε τροχαίο υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr το τροχαίο έγινε την Τρίτη (οι τηλεθεατές στην Ελλάδα είναι γνωστό άλλωστε ότι είναι 2 με 3 ημέρες πίσω σχετικά με τα όσα γίνονται στο νησί) και όλη η ομάδα των Μαχητών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου είναι πιθανό να έχει βρεθεί «σοβαρά τραυματισμένος» και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ