Ο Ράιαν Γκόσλινγκ νόμιζε κάποια στιγμή πως έχει «εγκεφαλική βλάβη» και το είπε στην Εύα Μέντες

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ νόμιζε κάποια στιγμή πως έχει «εγκεφαλική βλάβη» και το είπε στην Εύα Μέντες Facebook Twitter
0

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μίλησε για το πώς είναι η ζωή στο σπίτι με δύο παιδιά, πόσο δύσκολο του κάνουν το να δει τηλεόραση, τη στιγμή που νόμιζε πως έχει «εγκεφαλική βλάβη» και τι του είπε σχετικά η Εύα Μέντες.

«Έχω ένα δίχρονο και ένα τρίχρονο, οπότε ας είμαστε ειλικρινείς, δεν βλέπω τίποτα που δεν περιλαμβάνει έναν τίγρη να μιλάει», είπε ο 37χρονος ηθοποιός αναφερόμενος στις κόρες του Εσμεράλντα και Αμάντα Λι, όταν ο Τζίμι Κίμελ τον ρώτησε αν είδε τον τελικό του NBA. 

 

Ο Γκόσλινγκ, που εμφανίστηκε στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live! για να προωθήσει την νέα του ταινία για τη ζωή του Νιλ Άρμστρονγκ, αποκάλυψε επίσης πως στη διάρκεια των γυρισμάτων είχε ένα μικρό ατύχημα ενώ έκανε προπόνηση. 

«Στη NASA, σε βάζουν στο ρυθμό με συγκεκριμένους τρόπους. Για παράδειγμα, έχουν φτιάξει έναν μηχανισμό προπόνησης, που σχεδιάστηκε ειδικά για να βοηθά τους αστροναύτες να προετοιμάζονται για το χειρότερο σενάριο όταν είναι στο διάστημα. Αυτοί το κάνουν μόνο για περίπου 20 λεπτά κάθε φορά. Αλλά στην ταινία, επειδή χρειάστηκε να κάνουμε πολλές λήψεις, ήμουν εκεί για έξι με οκτώ ώρες. Άρχισα να νιώθω τον εγκέφαλό μου να καίγεται», είπε ο ηθοποιός. «Ενώ κοπανιόμουν μέσα στις κάψουλες, χτυπώντας το κεφάλι μου, παρατήρησα πως κάτι δεν πάει καλά», συνέχισε. 

Όπως εξήγησε, αποφάσισε να καλέσει την Εύα Μέντες για να της πει ότι μάλλον έχει πάθει κάποια «εγκεφαλική βλάβη». 

«Ήξερα πως κάτι δεν πάει καλά, όταν πήγα σπίτι ένα βράδυ και πήρα τηλέφωνο την Εύα. Μου είχε κολλήσει η ιδέα πως υπάρχει κόσμος σε καταστήματα ντόνατ σε όλο τον κόσμο που προσπαθεί να πάρει δωρεάν ντόνατ. Της μιλούσα και εκείνη με άκουγε τόσο υπομονετικά. Κάποια στιγμή μου λέει, "Πάντα έλεγα για πλάκα πως έχεις εγκεφαλική βλάβη, αλλά νομίζω πως ίσως έχεις όντως. Καλύτερα να πας στο νοσοκομείο"», είπε ο ηθοποιός. Τελικά οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε πάθει μικρή διάσειση. 

 
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM