Wine Dinner Κυρ-Γιάννη στο εστιατόριο Chefi

Την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου

LIFOTEAM 26.11.2015 | 16:21

Το εστιατόριο CHEFI στο Χαλάνδρι εγκαινιάζει την περίοδο των γιορτών με ένα μενού 5 πιάτων σχεδιασμένο ειδικά για τα κρασιά του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, την Την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου. 

 

Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη ιδρύθηκε το 1997 από τον Γιάννη Μπουτάρη. Στους αμπελώνες του, στη Νάουσα και το Αμύνταιο, έμφαση δίνεται στις γηγενείς ποικιλίες και κυρίως στο ευγενές Ξινόμαυρο. Σήμερα η ομάδα του Κτήματος, υπό την καθοδήγηση του Στέλλιου Μπουτάρη, εργάζεται με βάση την καινοτομία, τον σεβασμό στην παράδοση και την εξειδικευμένη γνώση για το κρασί, από το αμπέλι ως τον τελικό καταναλωτή.

 

ΠΑΡΑΓΚΑ SPARKLING, Chardonnay/Ξινόμαυρο/Ροδίτης, NV
Welcome drink

 

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΛΙΜΝΕΣ, Chardonnay/Gewurztraminer, 2014
Σολομός μαρινέ, πορτοκάλι & σόγια, μους αβοκάντο, ζελέ παντζάρι

 

ΑΚΑΚΙΕΣ Magnum Ροζέ, Ξινόμαυρο, 2014
Κριθαρότο γαρίδας, μους φέτας, αφρό μάραθου, μελιτζάνα, σαλάμι Λευκάδος

 

ΚΑΛΗ ΡΙΖΑ, Ξινόμαυρο, 2013
Φρέσκο ραβιόλι πορτσίνι, μαυροδάφνη, δεντρολίβανο

 

ΔΥΟ ΕΛΙΕΣ, Syrah/Merlot/Ξινόμαυρο, 2011
Σοφρίτο osso buco χωρίς κόκαλο, πουρέ κάστανο, πολέντα με λάδι τρούφας, κροκέτα σπανάκι

 

GRAND CRU SAMOS, Μοσχάτο Σάμου
Γαλακτομπούρεκο CHEFI Style, ganache λευκής σοκολάτας, μαστίχα, παγωτό φυστίκι, βατόμουρο

 

40 ευρώ το άτομο
20:00 – 24:00
Κρατήσεις: 210 6815774 – [email protected]


CHEFI The Restaurant
Περικλέους 31, 152 32 Χαλάνδρι – Τηλ.: 210 6815774