THE GREEN LIFE MAP
Sustainability in Action!
Special edition produced by Lifo & The Design Ambassador

Στην μετά - Covid 19 εποχή η βιωσιμότητα είναι ο όρος που θα απασχολεί τις μεγάλες επιχειρήσεις, θα «σφραγίζει» τα μεγάλης κλίμακας έργα και θα εμπνέει την αρχιτεκτονική. Η βιωσιμότητα, η αειφόρος ανάπτυξη, η πράσινη προσέγγιση και η εξέλιξη προς αυτό τον στόχο, δεν είναι απλά trend, αλλά σηματοδοτούν μία τεράστια αλλαγή στη φιλοσοφία ολόκληρης της ζωής μας, της αγοράς, της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας.

Σε συνέχεια του επιτυχημένου εκδοτικού πρότζεκτ ΑΤHENS DESIGN MAP 2021, η LIFO και η Design Ambassador εξερευνούν σε βάθος την χιλιοειπωμένη, αλλά ακόμα άγνωστη σε μεγάλο βαθμό έννοια “sustainability” χαρτογραφώντας την βιωσιμότητα δίπλα στον παράγοντα «άνθρωποι», «πλανήτης», «μέλλον», «ζωή», «κυκλική οικονομία», «εταιρική κοινωνική ευθύνη», «ενεργειακό αποτύπωμα», «carbon free».

Το ειδικό αυτό τεύχος, καταγράφει τις παγκόσμιες αλλά και εγχώριες τάσεις μέσα από παρουσίαση των best practices στους τομείς του design, της αρχιτεκτονικής και της επιχειρηματικότητας, με συνεντεύξεις από τους σπουδαιότερους thought leaders αλλά και καταξιωμένους Έλληνες επαγγελματίες. Τα έργα, οι ιδέες, οι στρατηγικές, οι συμβουλές και οι γνώσεις τους, καταγράφουν και αποκαλύπτουν όλα όσα συμβαίνουν τώρα, ενώ παράλληλα αποτολμούν μία ματιά στο μέλλον.

Το The green life map προσφέρει στον αναγνώστη, τις creative ομάδες και τους επιχειρηματίες, την έμπνευση για έναν άλλο τρόπο ζωής, συντονισμένο με αυτόν στις μητροπόλεις του κόσμου.

Oι πυλώνες του The green life map

The green giants - Φροντίζοντας για το μέλλον

- Tα μεγάλα έργα δείχνουν το δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

- «Αειφόρος ανάπτυξη», οι leaders, oι καινοτόμοι και οι στρατηγικές.

ENOTHTA DESIGN/ LIFE

- H βιωσιμότητα του design. Από την καθημερινότητα έως την πολυτελή εκδοχή της

- Sustainability in Art

- Τhe city - Oι πράσινες πόλεις του μέλλοντος, υrban green, sustainable life

ENOTHTA ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

- Eπιχειρήν & βιωσιμώτητα με ιδιαίτερη έμφαση σε στρατηγικά και οργανωτικά ζητήματα σε εταιρικό επίπεδο και business unit

- Οι επιχειρήσεις που πρωτοπορούν

- Sustainable projects και όραμα

- CSR, INTERNAL CSR, FUTURE OF WORK

Τhe Faces/ Τhe Future
Aρχιτέκτονες, designers, CEOs και επαγγελματίες του κλάδου παρουσιάζουν το όραμα και την στρατηγική τους για ένα πιο βιώσιμο, πράσινο μέλλον.
Συνεντεύξεις για το παρών και το μέλλον της βιωσιμότητας στην αρχιτεκτονική σκέψη και πρακτική και τον περιβαλλοντικό σχεδιασμό.
Η δεύτερη εκδοτική συνέργεια της Lifo και της Design Ambassador θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2021 και θα διανεμηθεί μέσω του δικτύου διανομής της Lifo σε αυξημένο τιράζ και με premium αποστολές σε λίστα επιδραστικών προσωπικοτήτων, φορέων και επιχειρήσεων. Η δημοσιογραφική ύλη και το εμπορικό περιεχόμενο του The green life map θα υποστηριχθεί ψηφιακά μέσα από το Lifo.gr και τα social media της Lifo.
Tρόποι Προβολής
PRINT SPECIAL EDITION/ GREEN LIFE MAP 2021
- Xρυσός χορηγός τεύχους: €25.000 (αποκλειστικότητα, content curation)

- Μέγας υποστηρικτής τεύχους: €15.000 (premium κατηγορία)

*Customized προβολή (print & digital) των συμμετεχόντων σε συνεργασία με τα τμήματα του εμπορικού, δημοσιογραφικού και creative.
Aρχιτέκτονες & γραφεία design:
Ολοσέλιδη καταχώρηση ή ολοσέλιδο publi, παρουσίαση - €1.200

Σαλόνι με καταχώρηση ή δισέλιδο publi, παρουσίαση - € 2.000

*Τα publi και οι παρουσιάσεις αναδημοσιεύονται εμπλουτισμένα στο lifo.gr και προωθούνται με branded post στη δημοφιλή σελίδα της LiFO στο Facebook.
Business - Για εταιρείες, φορείς και ιδιώτες
- Ολοσέλιδη συνέντευξη - €1.800
- Ολοσέλιδη καταχώριση ή ολοσέλιδο publi - €1.800
- Σαλόνι παρουσίασης (ή ολοσέλιδη καταχώριση και ολοσέλιδο publi) - €3.000

*Τα publi, οι παρουσιάσεις και οι συνεντεύξεις αναδημοσιεύονται στο lifo.gr και προωθούνται με branded post στη δημοφιλή σελίδα της LiFO στο Facebook.

Contact info:
For partnership opportunities please contact
- Vassilios Bartzokas ✉ [email protected]
- Thanasis Haramis ✉ [email protected]