Στο Κουκάκι υπάρχει μια πολυνησιακή γωνιά. Από το 2007, τότε που το Tiki Bar μάς έμαθε τη σημασία των ethnic και exotic vibes, προσφέροντάς τα μάλιστα σε ένα ποτήρι με δροσερά κοκτέιλ.

 

Το Tiki Bar είναι ένα από τα διαχρονικότερα μαγαζιά στην αγαπημένη περιοχή του κέντρου, σταθερός προορισμός για τους Αθηναίους αλλά και τους επισκέπτες, που είχε καταθέσει τη δική του άποψη περί διασκέδασης πριν ακόμα πάρει τα πάνω της η περιοχή. 

 

Σε ένα αυθεντικό tropical περιβάλλον μπορείς να απολαύσεις από νωρίς το μεσημέρι τον καφέ σου, συνοδεύοντάς τον με εξωτικά brunch πιάτα. Κορυφαίες επιλογές είναι το Plantain με πράσινη τηγανητή μπανάνα και γλυκόξινη σάλτσα chilli αλλά και τα λαχταριστά μπέργκερ ή οι απολαυστικές πίτσες που συνδυάζονται άψογα με ένα early παγωμένο κοκτέιλ, το απόλυτο pairing για τις ανοιξιάτικες βόλτες.

 

Tiki Bar
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Στη βραδινή του πλευρά, το Tiki ανοίγει τα πολύχρωμα φώτα του και η διάθεση ανεβαίνει με κοσμοπολίτικες μουσικές στις οποίες δεν γίνεται να αντισταθείς και να μην αφήσεις το σώμα σου να ακολουθήσει τον ρυθμό. Τα εντυπωσιακά κοκτέιλ πρωταγωνιστούν σερβιρισμένα σε ethnic ποτήρια με την υπογραφή του expert mixologist Γιάννη Πετρή. Must try το in house Zombie από λευκό και παλαιωμένο ρούμι με χυμούς εξωτικών φρούτων και essence περγαμόντο, αλλά και το Dominicana Margarita που σε ταξιδεύει σε γευστικά μονοπάτια μακριά από το city comfort zone σου. 

 

Το Tiki κάθε τόσο παρουσιάζει θεματικά events που δεν γίνεται να χάσεις, από εκείνα όπου τελικά όλοι γίνονται μια παρέα και απολαμβάνουν μια εμπειρία διασκέδασης με φόντο τους κοκοφοίνικες και το χρωματιστό σκηνικό. Ένα στέκι που δεν αποχωρίζεσαι εύκολα, όσο κι αν αλλάζει η σκηνή της Αθήνας, γιατί εδώ ξέρεις ότι είναι πάντα καλοκαίρι κι αυτό από μόνο του σου φτιάχνει το κέφι.

 

Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη, 210 9236908 

www.tikiathens.com/gr/

Facebook: Tiki Bar Athens

Instagram: @tikibarathens

Οδηγός Γεύσης