«Πέρασε» το νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο

«Πέρασε» το νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο Facebook Twitter
1

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής και στο σύνολό του, στο δεύτερο θερινό τμήμα της ολομέλειας της βουλής, το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το νέο Λύκειο, μετά από ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, ενώ το καταψήφισαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Κανένας εκπαιδευτικός δεν περισσεύει και κανένας δεν κινδυνεύει από την διαθεσιμότητα», επανέλαβε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, που  έκανε έκκληση τόσο προς τους εκπαιδευτικούς όσο και προς τους μαθητές αλλά και τους γονείς να συμβάλουν σε κλίμα ομαλότητας ώστε σήμερα να ανοίξουν κανονικά τα σχολεία. Ο υπουργός επιτέθηκε στην Αξιωματική Αντιπολίτευση κατηγορώντας την για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μα υπάρχουν καθηγητές που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα από τον Ιούλιο! Πώς λοιπόν υποστηρίζει ο υπουργός ότι κανείς δεν κινδυνεύει με διαθεσιμότητα από τη στιγμή που υπάρχουν ήδη 2.000 εκπαιδευτικοί που βιώνουν αυτό το εργασιακό καθεστώς; μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!