WHO ARE YOU PEOPLE? [Το πάρτι στο νεοκλασικό του γνωστού Πατρινού.]

Facebook Twitter
15

O Βασίλης Σ. μου έστειλε ένα λινκ από την κοσμική σελίδα του σάιτ TheBest, και η εν λόγω δημοσίευση μού θύμησε  τις σκηνές με τον Ρομπέρτο Μπενίνι στην πρόσφατη ταινία του Γούντι Άλλεν:

Γίνεται διάσημος χωρίς να ξέρει το γιατί, και πρέπει να απαντάει σε ερωτήσεις του στυλ "Τι έφαγες για πρωινό", ενώ -παρ' ό,τι ποτέ δεν αναφέρεται στα ΜΜΕ η ιδιότητά του ή ο λόγος της δημοφιλίας του-, οι παπαράτσι τον ακολουθούν σε κάθε προσωπική στιγμή της ζωής του. 

Στη σημερινή έκτακτη έκδοση του ''WHO ARE YOU PEOPLE?'' λοιπόν κανιβαλίζουμε το πάρτυ του "γνωστού πατρινού Ασημάκη Παππαδάτου Μέντη" και (ΔΕΝ) ανακαλύπτουμε ποιος είναι, τι κάνει και γιατί είναι γνωστός...

 

 

Γλέντι μέχρι πρωίας στο σπίτι του γνωστού πατρινού

14/10/2012 15:15
 
Το Σάββατο 13-10-12 ο γνωστός πατρινός Ασημάκης Παπαδάτος Μέντης , κάλεσε πολλούς φίλους του και διασκέδασαν μέχρι πρωίας στο διώροφο νεοκλασικό σπίτι του.

Στο πάρτυ παρευρέθηκαν πάνω από 120 άτομα και πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες του νομού μας .

Ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν και όπως είπε το επόμενο πάρτυ θα γίνει στα γενέθλιά του στις 15-12-12 και εκέι θα παρουσιάσει το βιβλίο που έγραψε με τίτλο " σώζω - γράφω την ζωή μου " και συνέχεια τονίζει πως πολλοί θα κάνουν μαύρες γιορτές ....... ας πρόσεχαν .

  

------------------------------------------------

   

Αυτό ήταν το άρθρο.

 

Με το βιβλίο του φοβάμαι μη πάει γυρεύοντας όπως ο Ταχτσής ή ο Μίστερ Μπούτια (που δεχόταν απειλές και κάποιος του έκλεψε το χειρόγραφο σε ένα πάρτι του, προσοχή στα πάρτι!).

 

Ακολουθούν οι φωτογραφίες του πάρτι στις οποίες ο γνωστός Πατρινός έχει σχεδόν πάντα πανομοιότυπη έκφραση, πιθανότατα προβαρισμένη για ώρες σε καθρέφτες. 

 
Οι γνωστοί επιχειρηματίες και σελέμπριτι του νομού δεν κατονομάζονται.

Ασημάκης Παππαδάτος Μέντης : το πάρτυ και τα υπονοούμενα -Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Γλέντι μέχρι πρωίας στο σπίτι του γνωστού πατρινού
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Είναι από τα πάρτι που θα ήθελα να είμαι.
 
Έχει μάλιστα διαρρεύσει και βιντεάκι απ' αυτό:
 
 
 
 
Η καλύτερη χρήση νεοκλασικού (;) σπιτιού σε πάρτι. 
 
 
 
-----
 
 
 

Αλήθεια τώρα. Ποιος είναι;

 
Αποφάσισα να το μάθω. Μέχρι την ημέρα του πάρτι του δεν υπήρχε σχεδόν καμία αναφορά στο όνομά του στο google. Όμως ψάχνοντας το όνομά του με άλλη ορθογραφία (παπαδάτος αντί για το ορθό παππαδάτος) ανακάλυψα θησαυρούς:
 
 
 

ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΕΝΑ: Από εκκλησιαστικό μπλογκ!

 
 
 
 
Ακολουθούν και φωτογραφίες του πολύ κουλ Ασημάκη, που έφερε τον θησαυρό του Παταπίου στην εκκλησία με αθλητική φόρμα...  
 
 
 
 
 
Φωτογραφίες: πρεσβυτέρα Γεωργία Δημητροπούλου
 
 
 
 
 

ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΔΥΟ: Από το  http://www.dete.gr

 
 
 

Ποιος Πατρινός κάνει πάρτι σε κότερο... γιατί έγινε κληρονόμος;


 
 
 
Πάρτι... σε κότερο ετοιμάζεται να κάνει ο γνωστός Πατρινός Ασημάκης Παπαδάτος - Μέντης, αφού έγινε κάτοχος μεγάλης κληρονομιάς αό τη Νέα Υόρκη! Όπως μάθαμε συγγενικό του πρόσωπο του άφησε μεγάλη περιουσία και έτσι ο γνωστός για τα πάρτι του κοσμικός Πατρινός ετοιμάζεται για ένα event που όπως λέει θα αφήσει εποχή! Ποιοι θα βρεθούν στο κότερο; Πρόσωπα της πολιτικής, αλλά και αρκετοί κοσμικοί πατρινοί, οι οποίοι... δεν απουσιάζουν ούτε μια χρονιά από τα πάρτι που δίνει ο Μάκης για τα γενέθλιά του.
 

Σύντομα ο Ασημάκης Μέντης θα γίνει νονός για 11η φορά! Θα βαπτίσει τον γιο της γνωστής οικογένειας Παναγιώτη Μυτακίδη, ιδιοκτήτριας αλυσίδας καταστημάτων. Μάλιστα προ ημερών ο νονός παρέθεσε δείπνο σε εστιατόριο της πόλης προς τιμήν των κουμπάρων του. Μαζί τους και ο αδελφός του πατέρα, Γιώργος Μυτακίδης με τη σύζυγό του.

Ο Ασημάκης εκτός των άλλων ετοιμάζει και βιβλίο! Μας πληροφόρησε πως θα είναι ένα άκρως «αποκαλυπτικό» πόνημα, με αναφορά σε γνωστά πρόσωπα Πατρινών! «Θα είναι ένα βιβλίο με πιπεράτες αναφορές για κοσμικούς Πατρινούς, όχι μόνο της δεκαετίας που πέρασε αλλά και της προηγούμενης» μας είπε ο Μάκης Παπαδάτος - Μέντης. Λέτε κάποιοι ήδη να ανησυχούν; Δεν γνωρίζουμε, πάντως το βιβλίο σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού είναι γνωστό πως είναι... νυχτογυρισμένος, οπότε γνωρίζει πολλά!

 
 
 
[Μαθαίνουμε λοιπόν απ' το δημοσίευμα λίγα παραπάνω γι' αυτόν, όμως και πάλι αναφέρεται ως "γνωστός Πατρινός". Ας μην βιαστούμε να τον χαρακτηρίσουμε μυθομανή για την κληρονομιά και το πάρτι σε κότερο κι ας μάθουμε ακόμα περισσότερα για την πολυτάραχη ζωή του.] 
 
 
 
 
 

ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΡΙΑ: Πάλι απ' το dete.gr

Ο Πατρινός που αναστάτωσε μεγάλο εμπορικό κέντρο στην Κύπρο

Σάβ. 18 Αυγούστου 2012, 21:10
 
 
 
 
Θύμα κλοπή πίστεψε πως είχε πέσει ο γνωστός Πατρινός Ασημάκης Παπαδάτος - Μέντης κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Κύπρο. Ενώ ψώνιζε σε εμπορικό κέντρο της Μεγαλονήσου, κατάλαβε πως του έλειπε από το χέρι του ένα Rolex αξίας 12.000 ευρώ. Φώναξε την Αστυνομία, οι υπεύθυνοι του πολυκαταστήματος έκλεισαν τις πόρτες, έγινε έρευνα σε όλα τα καταστήματα και τελικά το ρολόι βρέθηκε ανάμεσα σε μία στοίβα ρούχα που είχε δοκιμάσει ο Μάκης νωρίτερα!! Ο πατρινός ζήτησε συγγνώμη από τους αστυνομικούς και τους υπεύθυνους του εμπορικού κέντρου, όμως δεν είναι και λίγο να διαπιστώσεις πως σου λείπει από το χέρι ένα πανάκριβο Rolex.
 
 
-----------
 
 
Σας παρακαλώ να μην σκεφτείτε ότι ο γνωστός Πατρινός (πάλι χωρίς άλλη ιδιότητα) είναι απελπισμένος για δημοσιότητα και επινοεί διοχετεύει ειδήσεις που δείχνουν με casual τρόπο το πόσο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ είναι. 
Εξάλλου είναι διασταυρωμένη είδηση. Υπάρχει και στο λινκ του τέταρτου θησαυρού!
 
 
 

ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΕΣΣΕΡΑ: Από το flashstar

 
Στον τίτλο του άρθρου μετατράπηκε σε "Πλούσιο Πατρινό", μη τυχόν και κάποιος δεν καταλάβει σε πόσο καλή οικονομική κατάσταση είναι εν καιρώ κρίσης. Ευτυχώς πιο κάτω αναφέρεται και με την κανονική του ιδιότητα ("ο γνωστός Πατρινός"). 
 
Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια το "Όπως μαθαίνουμε απ' το φιλικό του περιβάλλον". Όχι απ' τον ίδιο δηλαδή που θέλει να είναι συνέχεια στην επικαιρότητα, απ' το περιβάλλον του (πώς λέμε "οι κύκλοι του Παππαδάτου-Μέντη δήλωσαν"...)
 
 
Μαζί με τους τέσσερις θησαυρούς βάλτε και τον πέμπτο (τον πρόσφατο για το πάρτι στο νεοκλασικό του) και έχετε ΟΛΕΣ τις αναφορές που έχουν γίνει από καταβολής ίντερνετ στον γνωστό Πατρινό. 
 
Πέντε μόνο αναφορές, αλλά όλες διαμάντια. 
 
 
 
-----------
 
 
 
 

*Κι άλλοι "WHO ARE YOU PEOPLE?" στο λινκ: >>> WHO ARE YOU PEOPLE

 
 
 
 
15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

10 σχόλια
θυμίζει πάντως πάρα πολύ έναν ηθοποιό: τον Henry Silva! http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.spookytoms.com/TR-HenrySilva.JPG&imgrefurl=http://www.anyclip.com/actors/henry-silva/&h=302&w=367&sz=46&tbnid=t957WEOiKBqmPM:&tbnh=90&tbnw=109&zoom=1&usg=__aP6McZeJkwdMUXd0ybWdE24BbYs=&docid=IAphrJ5EC9HVMM&hl=el&sa=X&ei=d5mBUJ75GIPB0QWO9oHgBA&ved=0CB8Q9QEwAA&dur=26
Κληρονομιά απ'το Αμέρικα, κότερα, νεοκλασσικά, Ρόλεξ, αλλά πάρτι με μπύρα απ'τα Lidl σε πλαστικό ποτηράκι; Και καγκουρέ μπλουζάκια με στάμπες; Και ξεβαμμένα τζην;Ασημάκη, κάτι μου βρωμάει στην υπόθεσή σου...
"Πλουσιος" που φωναζει την αστυνομια επειδη... εχασε το ρολοϊ του;;;;; (και η αστυνομια... -δουλεια δεν ειχε- πηγε να βρει το ρολοϊ;;;...) Δηλαδη... αν του ειχαν κλεψει το αυτοκινητο θα ειχε φωναξει το FBI, κι αν του ειχαν κλεψει το σπιτι θα ειχε φωναξει την CIA;;; Τι να πει κανεις... "εις περιεργον χωραν ζωμεν, περιεργους πλουσιους εχομεν"...
Και που να δείτε στα τοπικά περιοδικά τι γίνεται... με τους ντόπιους βλαχοcelebrities και τις -whanabe celebritoκοσμίκογράφoς κατά τα αθηναϊκά πρότυπα- αμόρφωτες δημοσιογραφίνες!!!
Δεν μπορώ παρά αν καταγγείλω το μαύρο καλσόν της κυρίας στη 10η φωτό που έχει το θράσος να τρώει κιόλας σε πλαστικό πιατάκι σε ένα τόσ γκλάμουρους πάρτυ. 13/10 με ΜΑΥΡΟ! και μάλιστα ούτε καν οπάκ καλσόν. Αίσχος η μόδα απαιτεί νουντ πόδι και μέσα στο καταχείμωνο λαικάντζα!