ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.3.2015 | 17:16

Σε 2 μήνες

Δίνω πανελλήνιες,έχω στρεσαριστεί πάρα πολύ και δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν γι'αυτό. Επειδή πάντα έβγαζα το τύπο ανθρώπου που δεν αγχώνεται και που καλμάρει τους άλλους, τώρα όποτε πάω να πω και εγώ την ανησυχία μου όλοι μου λένε "εσύ μην αγχώνεσαι, δεν γίνεται!Άμα αγχωθείς και εσύ τι θα κάνουμε;". Και δεν μ'αρέσει καθόλου. Εν τω μεταξύ όταν βρίσκομαι σε παρέες ποτέ δεν μιλάω για μαθήματα-αφού ασχολούμαι με αυτά όλη σχεδόν την υπόλοιπη ημέρα- ούτε έφερνα όλη τη χρονιά βιβλία στο σχολείο από φροντιστήρια, γιατί προτιμώ την ησυχία του σπιτιού μου. Τώρα όποτε με δουν με "μισό" βιβλίο στο χέρι μου τη λένε. Δεν γουστάρω να μιλάω για τα μαθήματα με τους φίλους μου ούτε να κλαψουρίζω γιατί δεν μου βγήκε η άσκηση στη φυσική ή επειδή το ΑΟΔΕ είναι σα να διαβάζω σύγγραμμα για τη χλωρίδα της Ζιμπάμπουε. Κάπως έτσι μου βγήκε το όνομα ότι δεν ενδιαφέρομαι και πολύ , και μου στέλνουν όλοι για τα άγχη τους και αν δεν τους απαντάω (επειδή διαβάζω) μου θυμώνουν κιόλας. Εντάξει, τον εαυτό μου κατηγορώ πρώτα που τους έδωσα τέτοια δικαιώματα. Απλά ήμουν το άτομο μέσα σ'όλα που τα έχω καλά με τον εαυτό μου και το διάβασμα μου και έχω συμφωνήσει με τον εαυτό μου ότι οι Πανελλήνιες είναι εξετάσεις που δεν θα μου καταστρέψουν τη ζωή. Απλά πείτε μου τι να κάνω; Δεν μπορώ να έχω τα άγχη των άλλων πάνω μου .Στις αρχές μπορούσα αλλά όχι τώρα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ειναι λογικο οσο πλησιαζει ο καιρος να αγχωνεσαι και πιστεψε με οσο θα περνανε οι μερες το αγχος θα αυξανεται.. Ωστοσο, δεν μπορεις να αφησεις αυτο το αγχος να καταστρεψει ολο τον κοπο που χεις κανει μεχρι τωρα. Μετετρεψε το σε κατι δημιουργικο, σκεψου το ετσι ωστε να σου δινει κινητρο για να συνεχισεις!Ασε τους φιλους σου να γκρινιαζουν..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ