ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2016 | 18:46

Δεν με επιθυμει

Βρισκομαι σε μια σχεση εδω και 1μιση χρονο, και οι δυο ειμαστε 20. Το προβλημα ειναι το σεξ. Θα περιμενε κανεις πως ενα αγορι στα 20 θα ηταν παθιασμενο και θα ηθελε να κανει συνεχεια σεξ με την κοπελα του. Στη δικη μου σχεση δεν ειναι ετσι. Κανουμε σεξ το πολυ 1 φορα την εβδομαδα και μερικες φορες καθολου. Οποτε γινεται ειναι υποτονικο, λες και το αγορι μου το κανει με το ζορι. Επισης οποτε τελειωνουμε δεν καθεται ποτε για αγκαλια, αλλα σηκωνεται και φευγει, Προσπαθω να ντυνομαι πιο προκλητικα ή να φερομαι σεξι οταν ειμαστε μονοι μας. Ομως αυτος τιποτα κανει σαν να μην υπαρχω, αγνοει τις προσπαθειες μου με αποτελεσμα να ξενερωνω. Μου εχει πει πως βλεπει καθε μερα τσοντες και του ειπα πως δεν εχω προβλημα με αυτο αλλωστε ολοι δεν το κανουν; Οποτε του παραπονιεμαι για το σεξ μου λεει πραγματα του τυπου 'δεν μπορω να κανω σεξ συνεχεια. Μονο το σεξ σε ενδιαφερει;', 'Την αγαπη μου την δειχνω με τα απλα καθημερινα πραγματα και αυτο μετραει οχι να κανεις σεξ συνεχεια.', 'Αμα πας σε αλλη σχεση που το μονο που θα θελει ο αλλος ειναι να το κανετε, τοτε θα με εκτιμήσεις' κτλπ. Νοιωθω τοσο περιεργα οταν μου τα λεει αυτα. Εχει ελειψη τεστοστερονης; Μπορω να εμφανιστω με τα πιο σεξι εσωρουχα και αυτος θα κανει σαν να μην με ειδε. Θεια μου νοιωθω τοσο ασχημα γιατι περα απο αυτο η σχεση ειναι πολυ ομορφη ομως θελω και εγω να νοιωθω ποθητη γυναικα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μόνο εγώ εντοπίζω την εξόφθαλμη αντίθεση μεταξύ του "δεν με ενδιαφέρει το σεξ συνέχεια" και του "βλέπω καθημερινά τσόντες":Σίγουρα κι εσύ το αντελήφθης!
Ακριβώς αυτό. Ζει στην εικονική πραγματικότητα και η αληθινή του φαίνεται αδύναμη.Αυτό είναι συνηθέστατο πρόβλημα πολλών νέων αντρών (ας όψεται η τεχνολογία με την δωρεάν πρόσβαση) και μια αναζήτηση στις Εξομολογήσεις θα πείσει την εξομολογούμενη ότι χρειάζεται βοήθεια να απεξαρτηθεί (αφού δημιουργεί εμπόδια στην αληθινή ζωή) κι ότι δεν είναι μόνη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ