ADVERTORIAL

 

Oι ακτές της Αττικής ξυπνούν από τον χειμωνιάτικο ύπνο τους και το Bolivar Beach Club, το οποίο φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια του, γίνεται ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν τον ήλιο, το ποιοτικό φαγητό και την εξαιρετική μουσική. Φωλιασμένο κατά μήκος της γραφικής αθηναϊκής ριβιέρας, το Bolivar Beach Club σε προσκαλεί σε ένα αξέχαστο ταξίδι γεμάτο θάλασσα, γαστρονομία και ρυθμό.

 

Το μεγάλο οpening θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 με τους δημοφιλείς Fideles!

 

To Bolivar Beach Club ξεκινά τη σεζόν με ένα εκρηκτικό πάρτι με το δυναμικό δίδυμο από την Ιταλία, Fideles. Ετοιμάσου να χορέψεις και να απολαύσεις έναν ξεχωριστό συνδυασμό μελωδικής techno και deep house κάτω από τα αστέρια! Μαζί τους ο Nick Devon, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Έλληνες DJs/producers και οι residents του Bolivar, Steph b2b Rezo.

 

Ο ενθουσιασμός όμως δεν σταματά εκεί! Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, το μοναδικό στο είδος του beach club έχει στην ατζέντα του μια σειρά από παγκοσμίου φήμης DJs και παραγωγούς, ο καθένας από τους οποίους πρόκειται να προσφέρει αξέχαστες «ερμηνείες» με φόντο την εκπληκτική αθηναϊκή ακτογραμμή. Από ηλιόλουστα απογεύματα μέχρι φεγγαρολουσμένα σουαρέ, κάθε στιγμή στο Bolivar είναι γεμάτη μαγεία και ενέργεια.

 

Bolivar Beach Club: Το φαντασμαγορικό opening party της σεζόν 2024 έρχεται στις 27 Απριλίου

 

Φυσικά, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και στις νέες γαστρονομικές προτάσεις του, επιμελημένες από τον έμπειρο Ιρανό σεφ Ari Jalal και τη νέα προσθήκη στην ομάδα, του δημιουργικού σεφ Θεόφιλου Κυριακίδη! Χορταστικές σαλάτες με φακές Βeluga, κόκκινος αστακός με φρέσκια ντομάτα, dry age burger, inside skirt και ένα γαλακτομπούρεκο αλλιώς είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις!

 

Ταυτόχρονα, η έμπειρη μπάρα του σε περιμένει όλη μέρα και όλη νύχτα να παραγγείλεις ένα, δύο ή τρία δροσιστικά signature cocktails, είτε απολαμβάνεις τον ήλιο στην άνετη ξαπλώστρα σου δίπλα στη θάλασσα, είτε την ησυχία σου στην πριβέ περιοχή των gazebo, είτε το λαχταριστό γεύμα σου στο εστιατόριο, είτε για να ξεδιψάσεις από τον χορό!

 

Το Bolivar Beach Club είναι ένας πολυδιάστατος προορισμός που αναμφισβήτητα μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ηλικίες και τα γούστα. Παρ’ όλα αυτά, το πιο μαγευτικό στοιχείο του είναι η μοναδική του ατμόσφαιρα, η οποία είναι γεμάτη ζωντάνια και ενθουσιασμό. 

 

Είτε θέλεις να απολαύσεις τη θάλασσα, να χορεύεις όλη τη νύχτα υπό τους ήχους DJs παγκόσμιας κλάσης ή απλώς να δροσίζεσαι με ένα χαλαρό κοκτέιλ καθώς ο ήλιος δύει στον ορίζοντα, το Bolivar είναι κάτι περισσότερο από απλώς ένας προορισμός – είναι τρόπος διασκέδασης.
Καλή αρχή, Bolivar! Τα λέμε στο dance floor!

 

Bolivar Beach Club!

 

Highlights:

8 ΙΟΥΝΙΟΥ:    Οι μοναδικοί Tale Of Us 

21 ΙΟΥΝΙΟΥ:    Ο Boris Brejcha με τον χαρακτηριστικό του ήχο

13 ΙΟΥΛΙΟΥ:    Τα γενέθλια 20 Υears Bolivar με δύο από τους πιο δυναμικούς ηγέτες της ηλεκτρονικής μουσικής παγκοσμίως Dennis Ferrer και Kiko Navarro

20 ΙΟΥΛΙΟΥ:    Οι δημοφιλείς DJs και παραγωγοί Artbat

Περισσότερες πληροφορίες για το line-up εδώ

Οδηγός Μουσικής