Δεν έχει απλώς την καλύτερη θέα, αλλά την κορυφαία. Το Deos δεν χρειάστηκε πολύ καιρό για να κερδίσει τις καρδιές του κοινού, καθώς και μόνο το γεγονός ότι στέκεται επιβλητικά στην κορυφή του υψηλότερου κτιρίου στην Ελλάδα, στον πύργο Απόλλων, πλάι στη στάση μετρό στην Πανόρμου, ήταν αρκετό για να το κάνει γνωστό σε όλους.

 

Πέραν αυτού, όμως, αγαπήθηκε γρήγορα και για την κουζίνα και για τα μοναδικά του κοκτέιλ.

 

Deos

 

Από νωρίς το πρωί το Deos ανοίγει τις πύλες του, προσφέροντάς στο κοινό τη μοναδική θέα της Αθήνας, με έμπειρους baristi να δημιουργούν τον καλύτερο καφέ της πόλης (special blend από την illy), συνδυάζοντάς τον με breakfast ή brunch. Η επιβλητική του θέα αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον ενός επαγγελματικού ραντεβού, προσφέροντας παράλληλα και όλες τις σύγχρονες ανέσεις (high-speed WiFi, wireless chargers για iPhone & Android, παροχή ρεύματος για σύνδεση laptop κ.λπ.). 

 

Και μόνο η αίσθηση ότι απολαμβάνεις στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης από τον 24ο και 25ο όροφο, δηλαδή 80 μέτρα από το έδαφος, όπου και απλώνονται οι χώροι του, τους οποίους επιμελήθηκε ο interior designer, Στράτος Χιωτέλης, αναδεικνύει το ξεχωριστό 360ο view του.  

 

Deos

 

Στον ίδιο χώρο η νύχτα αναβαθμίζεται, καθώς μπορείς να συνδυάσεις τη θέα με υπέροχες επιλογές από snacks και mini-bites μέχρι γευστικές δημιουργίες της μεσογειακής κουζίνας. Όλα με τη συνοδεία των μοναδικών κοκτέιλ.

 

Λουίζης Ριανκούρ 64, Αθήνα, 216 0045685, [email protected] 

deosathens.gr

Facebook: deosathens

Instagram: deosathens 

Οδηγός Γεύσης