Το Μακατόνι είναι ένα από τα πιο παιχνιδιάρικα pasta projects που θα συναντήσεις και θα σε κερδίσει όχι μόνο χάρη στις γεύσεις αλλά και λόγω αυτού του μυστήριου τύπου, του Τόνι, που λατρεύει το ιταλικό φαγητό. Όποιος είναι φαν του είδους, θα πρέπει να δοκιμάσει το μενού που ετοιμάζει στο νούμερο 8 της οδού Φανερωμένης στον Χολαργό ο Antonis Kourkoutas (@chef_akis). 

 

Μακατόνι
Όλα αυτά τα άκρως λαχταριστά πιάτα έρχονται σε πακέτο για να τα απολαμβάνεις στον χώρο σου ή στο χέρι όποια στιγμή θέλεις και μπορούν να συνοδεύονται με τις φρέσκες σαλάτες του Μακατόνι ή τα φανταστικά σκορδόψωμα που προκαλούν τσακωμούς για το ποιος θα φάει τα περισσότερα.

 

Ο κατάλογος περιλαμβάνει μια σειρά από σάλτσες και επιλογή ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά ζυμαρικά για να κάνεις τον δικό σου συνδυασμό απόλαυσης. Κι όταν λέμε απόλαυση, εννοούμε εκείνη τη νοστιμιά που θα σε κάνει να κουνάς τα χέρια σαν Ιταλός και να κλείνεις τα μάτια για να ευχαριστηθείς κάθε μπουκιά.

 

Η Cacio e pepe είναι από τα πιο basic πιάτα που πρέπει να γευτείς, αλλά δύσκολα θα αντισταθείς –και πολύ καλά θα κάνεις– στο Creamy Pesto με πέστο βασιλικού, παρμεζάνα, λιαστή ντομάτα και (προσοχή σε αυτό το συστατικό) φρέσκια μελιτζάνα! Άπαιχτη και η Carbonara –αγαπημένη του Τόνι– με αυθεντικό ιταλικό guanciale, αλλά και η παραδοσιακά ιταλική σάλτσα με κοκκινιστά κεφτεδάκια και φρέσκο βασιλικό.

 

Μακατόνι
Κι όταν λέμε απόλαυση, εννοούμε εκείνη τη νοστιμιά που θα σε κάνει να κουνάς τα χέρια σαν Ιταλός και να κλείνεις τα μάτια για να ευχαριστηθείς κάθε μπουκιά.

 

Όλα αυτά τα άκρως λαχταριστά πιάτα έρχονται σε πακέτο για να τα απολαμβάνεις στον χώρο σου ή στο χέρι όποια στιγμή θέλεις και μπορούν να συνοδεύονται με τις φρέσκες σαλάτες του Μακατόνι ή τα φανταστικά σκορδόψωμα που προκαλούν τσακωμούς για το ποιος θα φάει τα περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση, το εμβληματικό τιραμισού έρχεται να κλείσει το γεύμα σου με μια βελούδινη γεύση που μοιάζει με μελωδία ιταλικής ποπ και δεν πρέπει να παραλείψεις την εμπειρία αυτή.

 

Τα αυθεντικά ζυμαρικά του Μακατόνι και οι παραδοσιακές ιταλικές συνταγές είναι ένας καλός λόγος να νιώσεις ότι γνωρίζεις το ιταλικό street food από την αρχή!

 

Φανερωμένης 8, Χολαργός, 211 0010077

delivery & take away - wolt & e-food

www.makatoni.gr 

Instagram: @makatonipasta

Οδηγός Γεύσης