ADVERTORIAL

 

Τι είναι αυτό που κάνει το brunch σταθερή επένδυση στο χρηματιστήριο της γεύσης; Τα προσεγμένα υλικά, οι εμπνευσμένες συνταγές αλλά και μια ατμόσφαιρα αφιερωμένη στο πιο απολαυστικό γεύμα της ημέρας. Το όνομα Wallstreet Athens συνδέεται απόλυτα με την εμπειρία του brunch και το αποδεικνύει καθημερινά στα δύο σημεία (Αγία Παρασκευή και Μαρούσι) όπου υποδέχεται τους πεινασμένους foodies των βορείων προαστίων.

 

Στα Wallstreet Athens τα πράγματα «μιλάνε» μόνα τους από την πρώτη στιγμή, γιατί ο χώρος είναι σχεδιασμένος να υποδέχεται τις παρέες των brunchers που έρχονται από το πρωί και μπορεί να ξεμείνουν μέχρι αργά, απολαμβάνοντας τα πιάτα της κουζίνας και τα κοκτέιλ του μπαρ. Το μενού έχει ό,τι επιθυμήσεις κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Άλλωστε, τα πρωινά πιάτα μπλέκονται με τις all-day συνταγές και πάνω στα τραπέζια θα δεις να συνδυάζονται επιλογές που κάνουν όλη την παρέα χαρούμενη.

 

Wallstreet Athens
Το όνομα Wallstreet Athens συνδέεται απόλυτα με την εμπειρία του brunch και το αποδεικνύει καθημερινά στα δύο σημεία (Αγία Παρασκευή και Μαρούσι) όπου υποδέχεται τους πεινασμένους foodies των βορείων προαστίων. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Κάποιος τρώει τα αφράτα Lox scrambled eggs με καπνιστό σολομό, κρουασάν βουτύρου, ντοματίνια και αβοκάντο και κάποιος άλλος ένα τραγανό Pastrami sando με μοσχαρίσιο παστράμι, μουστάρδα Dijon, καπνιστό τυρί Μετσοβόνε, πίκλες αγγούρι και τσιπς πατάτας. Οι λάτρεις των γλυκών έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στα φανταστικά pancakes –το γαλακτομπούρεκο με κρέμα από το παραδοσιακό γλυκό, τραγανό φύλλο και κουλί από φρούτα του δάσους είναι μια αποκάλυψη– ή τα υπόλοιπα γλυκά του Wallstreet Athens, όπως το λαχταριστό American cheesecake. Τα energy bowls είναι μικρές βόμβες ενέργειας με συνδυασμούς super foods που σε κάνουν φανατικό, ενώ το Croque Μαντμουαζέλ είναι στα αδιαμφισβήτητα must-try.

 

Οι signature συνταγές συνεχίζονται όλη μέρα και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον με τις ξεχωριστές γεύσεις τους. Η κατηγορία μπέργκερ τιμάται δεόντως με τρεις προτάσεις, η μία καλύτερη από την άλλη –εμείς δοκιμάσαμε το Wallstreet Classic με ψωμάκι μπριός,  μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τυρί έμενταλ, BBQ sauce, καραμελωμένα κρεμμύδια, iceberg και ντομάτα–, αλλά εξίσου ξεχωριστές είναι και οι επιλογές σε pinsa που συνοδεύουν ιδανικά τα κοκτέιλ της λίστας. Και εδώ η υπογραφή του Wallstreet Athens κάνει τα μαγικά της σε κάθε μείξη που επανασυστήνει αγαπημένα ονόματα.

 

Wallstreet Athens
Τα πρωινά πιάτα μπλέκονται με τις all-day συνταγές και πάνω στα τραπέζια θα δεις να συνδυάζονται επιλογές που κάνουν όλη την παρέα χαρούμενη. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Πρέπει να δοκιμάσεις το Wallstreet’s Zombie, το U.S. Spritz αλλά και το Pineapple Εxpress, που άνετα σε συνοδεύουν από νωρίς μέχρι αργά το βράδυ. Εδώ ο χρόνος μετρά διαφορετικά και δεν υπάρχουν ταμπέλες ή περιορισμοί. Το Wallstreet Athens είναι ένα όνομα σε δύο στέκια των βορείων προαστίων που σε κάνει να ξεχνάς το ρολόι κι αυτό είναι ό,τι πιο σημαντικό για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή σου εδώ. Το μενού επιμελείται ο σεφ Δημήτρης Αϊβαλιώτης.

 

Wallstreet Athens
Πρέπει να δοκιμάσεις το Wallstreet’s Zombie, το U.S. Spritz αλλά και το Pineapple Εxpress, που άνετα σε συνοδεύουν από νωρίς μέχρι αργά το βράδυ. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Ελπίδος 2-4, Αγ. Παρασκευή

Περικλέους 1, Μαρούσι

Facebook: WallStreet Athens

Instagram: wallstreet_athens

www.wallstreetathens.gr

Οδηγός Γεύσης