Youth League: Στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός μετά τον θρίαμβο με 3-0 επί της Μίλαν

Youth League: Στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός μετά τον θρίαμβο με 3-0 επί της Μίλαν Facebook Twitter
φωτ.: @olympiacosfc
0

Σε «πάρτι» μετέτρεψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού τον τελικό του Youth League της UEFA απέναντι στη Μίλαν, επικρατώντας με 3-0 στη Νιόν της Ελβετίας, και στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στην Κ19.

Οι νέοι του Ολυμπιακού κατάφεραν κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας ελληνικός σύλλογος (σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία), καθώς κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης, νικώντας τη Μίλαν με σκορ 3-0.

Το ματς κρίθηκε μέσα λιγότερο από ένα δεκάλεπτο στο β΄ ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Μουζακίτης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 59', μετά από χέρι αμυντικού της Μίλαν. Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Παπακανέλλος στο 61', μετά από ασίστ του Μπακούλα, ενώ το 3-0 έκανε με φοβερό ψαλίδι ο Μπακούλας στο 66', γράφοντας με χρυσά γράμματα τον θρίαμβο της Κ19 του Ολυμπιακού στον τελικό.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο Θάνος Κουτσογούλας σήκωνε το τρόπαιο στον ελβετικό ουρανό και μαζί του τον Ολυμπιακό και το ελληνικό αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στα ουράνια.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ