Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10-15/05/2024)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10-15/05/2024) Facebook Twitter
O Τζος Ο' Κόνορ είναι Ταύρος.
0

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις που αφορούν οικονομικά θέματα από τις 13/5 που πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Ουρανού, καθώς η συγκεκριμένη όψη φέρνει ενέργεια και δυναμισμό αλλά και κάποια αστάθεια. Επομένως, θα πρέπει να προσαρμοστείτε με ευελιξία σε αυτές τις αλλαγές. Οι πιθανότητες για απρόσμενη εισροή χρημάτων ή ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη είναι πολλές, ενώ μπορεί να εμφανιστούν νέες ιδέες για αύξηση εσόδων. Από τις 15/5 που εισέρχεται ο Ερμής στον Ταύρο οι επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές σας ικανότητες θα είναι οξυμένες. Έως τις 3/6 στρέψτε την προσοχή σε πρακτικές δραστηριότητες, στη διαχείριση χρημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου - Ουρανού στο ζώδιό σας στις 13/5 ενισχύει την ανάγκη σας για ατομική ελευθερία, αυθορμητισμό και αλλαγή στον τρόπο που εκφράζετε την προσωπικότητά σας. Πιθανή επιθυμία για καινοτομία, πειραματισμό και αλλαγή του τρόπου ζωής σάς οδηγούν σε νέα δημιουργικά μονοπάτια και μπορείτε να πετύχετε πολλά σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Η βελτίωση της εμφάνισής σας θα αποτελέσει προτεραιότητα και έπειτα από τις παρασπονδίες των γιορτών είναι εξαιρετική εποχή για να ξεκινήσετε διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση. Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 15/5 και αυξάνει την ανάγκη σας για επικοινωνία και εξερεύνηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονες τάσεις εσωστρέφειας σας δημιουργεί η σύνοδος Ήλιου - Ουρανού στις 13/5 και ενδεχομένως να σας δυσκολεύει η έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων σας, όσο κι αν νιώθετε την ανάγκη να τα πείτε κάποιου. Ωστόσο, είναι μια καλή στιγμή για να δουλέψετε με τον εαυτό σας και να επουλώσετε τραύματα του παρελθόντος που φρενάρουν την εξέλιξή σας. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, εισέρχεται στον Ταύρο στις 15/5 και μέχρι τις 3/6 η φαντασία και η έμπνευσή σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα καθώς και η διαίσθησή σας, που σημαίνει πως θα έχουν αίσια αποτελέσματα η καλλιτεχνική σας έκφραση και οι επενδύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καινοτόμες ιδέες, νέα σχέδια για το μέλλον σας και αναζήτηση αλλαγής φέρνει η σύνοδος Ήλιου - Ουρανού στις 13/5 και έχετε τα φόντα για να βελτιώσετε τη ζωή σας, καθώς συμμετέχει κι ο Δίας, που σημαίνει πως διανύετε ένα πολύ θετικό διάστημα. Καινούργιες γνωριμίες θα σας ωφελήσουν σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο και θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Στις 15/5 εισέρχεται και ο Ερμής στον Ταύρο και μέχρι τις 3/6 θα ταξιδεύετε συχνά για επαγγελματικούς σκοπούς και θα διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας. Φροντίστε να αφιερώνετε χρόνο στην ανάπαυλα.

ΛΕΩΝ

Επιτυχίες στην καριέρα φέρνει η σύνοδος Ήλιου - Ουρανού στις 13/5, σηματοδοτώντας μια περίοδο έντονων επαγγελματικών εξελίξεων, ανατροπών και ανεξαρτησίας. Ενδέχεται να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε απρόβλεπτες αλλαγές, αλλά αυτό θα οδηγήσει σε σημαντικές ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Οι προοπτικές για ξαφνικές προαγωγές, αλλαγή σταδιοδρομίας ή ακόμα και αναγνώριση των ταλέντων σας είναι πολύ καλές. Από τις 15/5, που εισέρχεται ο Ερμής στον Ταύρο, και έως τις 3/6, θα είναι εξαιρετική εποχή για επαφές με εργοδότες και με πρόσωπα εξουσίας. Η φροντίδα ενός ηλικιωμένου ατόμου θα αποτελέσει προτεραιότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης - Κρόνου στις 13/5 σας βοηθά να είστε πειθαρχημένοι και αποτελεσματικοί στις επαγγελματικές σας προσπάθειες και φέρνει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες που θα έχουν μακροχρόνια διάρκεια, ενώ η σύνοδος Ήλιου - Ουρανού φέρνει ταξίδια και σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Σπουδές, νέες ευκαιρίες για πρόοδο και ανάπτυξη καθώς και νομικές υποθέσεις θα ευνοηθούν σημαντικά. Από τις 15/5 που εισέρχεται κι ο Ερμής στον Ταύρο θα έχετε κάποια καλά νέα που θα σας δώσουν σημαντική ώθηση. Οι πιθανότητες να προκύψει ένας νέος έρωτας είναι πολλές, αρκεί να είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές επαφές και συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα γίνονται αυτή την εποχή, επειδή έχουν μαζευτεί πολλοί πλανήτες στον τομέα των κοινών σας πόρων. Στις 13/5 η σύνοδος Ήλιου - Ουρανού φέρνει ξαφνικές αλλαγές που θα συμβάλουν στην αύξηση του εισοδήματός σας. Ενδεχομένως να κληρονομήσετε ένα ακίνητο ή να λάβετε μια χρηματοδότηση. Το εξάγωνο Αφροδίτης - Κρόνου θα ευνοήσει τις διαπραγματεύσεις και την αναζήτηση μιας νέας απασχόλησης. Στείλτε βιογραφικά τώρα που οι συνθήκες είναι με το μέρος σας. Από τις 15/5, που εισέρχεται και ο Ερμής στον Ταύρο, θα έχετε κάποια καλά νέα που θα αφορούν έναν νέο έρωτα και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης - Κρόνου στις 13/5 υποδηλώνει πως οι σχέσεις σας και η επικοινωνία με οικείους είναι σημαντικές για εσάς και απολαμβάνετε τις καθημερινές επαφές. Οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στο φλερτ και όσοι είστε σε σχέση επικεντρωθείτε στις προσπάθειες για απόκτηση παιδιού. Η σύνοδος Ήλιου - Ουρανού την ίδια μέρα φέρνει σημαντικές εξελίξεις που θα αφορούν κάποια συνεργασία. Εξαιρετική στιγμή για πρόταση γάμου ή συμβίωσης. Από τις 15/5, που εισέρχεται κι ο Ερμής στον Ταύρο, ξεκινάει ένα διάστημα πολλών επαφών και συναντήσεων που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διανύετε μία από τις σημαντικότερες εποχές για τα επαγγελματικά σας και το γεγονός ότι είναι συγκεντρωμένοι 4 πλανήτες στον τομέα της εργασίας δείχνει πως γίνονται πολλές συναντήσεις και διαπραγματεύσεις που θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Η σύνοδος Ήλιου - Ουρανού στις 13/5 προμηνύει ξαφνικές αλλαγές και μεγάλες εκπλήξεις που θα φέρουν νέες ευκαιρίες και αύξηση κερδών. Από τις 15/5, που εισέρχεται και ο Ερμής στον Ταύρο, που είναι ο 5ος πλανήτης, προμηνύονται χαρές και ευχάριστα γεγονότα στον τομέα της οικιακής σας ζωής. Ίσως να έχετε κάποια καλά νέα για την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εποχή δίνετε έμφαση στις σχέσεις με οικείους, τις φιλίες και τις ομαδικές δραστηριότητες και επικρατεί αρμονία. Με τη σύνοδο Ήλιου - Ουρανού στις 13/5 έρχονται εξαιρετικές αλλαγές στη ζωή σας που μπορεί να αφορούν έναν νέο έρωτα ή την απόκτηση ενός παιδιού. Εξαιρετική στιγμή για φλερτ, καθώς την ίδια μέρα το εξάγωνο Αφροδίτης - Κρόνου σάς κάνει πολύ γοητευτικούς και αν επιστρατεύσετε την ευγένειά σας, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Από τις 15/5, που εισέρχεται και ο Ερμής στον Ταύρο, συμπληρώνεται η πλανητική συστάδα στον τομέα της δημιουργικότητας και του έρωτα και μέχρι τις 3/6 θα έχετε κάποια καλά νέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις στον τομέα της οικιακής και της επαγγελματικής σας ζωής, πολλές οι συναντήσεις και οι επαφές για διαπραγματεύσεις, ενώ αναμένονται και κάποια καλά νέα από τις 13/5 που πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου -Ουρανού. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Αφροδίτης - Κρόνου θα ευνοήσει τις διαπραγματεύσεις για αγοραπωλησίες ακινήτων και την αλλαγή επαγγελματικής στέγης. Από τις 15/5, που εισέρχεται κι ο Ερμής στον Ταύρο, θα είναι κατάλληλη εποχή για επίλυση παρεξηγήσεων με αγαπημένα πρόσωπα και αναθέρμανση των σχέσεών σας.

ΙΧΘΥΣ

Πολύ επικοινωνιακή η εποχή για εσάς, καθώς υπάρχουν πολλοί πλανήτες στον συγκεκριμένο τομέα και πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες, που θα είναι ουκ ολίγες. Η σύνοδος Ήλιου - Ουρανού στις 13/5 φέρνει εξελίξεις σε θέματα εκπαίδευσης, ενώ ευνοεί και σύντομα ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Αφροδίτης - Κρόνου δείχνει πως θα έχετε αύξηση εσόδων μέσω πωλήσεων προϊόντων και υπηρεσιών αισθητικής και ευνοεί νέες επιχειρηματικές προσπάθειες. Από τις 15/5, που εισέρχεται και ο Ερμής στον Ταύρο, θα είναι εξαιρετική εποχή για προώθηση υπηρεσιών, εμπορικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. 

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM