ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (7-13/2/2024)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (7-13/2/2024) Facebook Twitter
Η Φλόρενς Πιου είναι Αιγόκερως.
0

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη αυτού του μήνα πραγματοποιείται στους Ιχθύς στις 10/3 και, καθώς είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, σηματοδοτεί το τέλος του ηλιακού έτους. Τώρα είναι η εποχή που πρέπει να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον. Ρίξτε τους ρυθμούς σας, ανακτήστε τις δυνάμεις σας, ώστε να είστε ακμαίοι όταν ξεκινήσει ο μήνας των γενεθλίων σας. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας, ενώ ταυτόχρονα σχηματίζονται κάποιες σημαντικές όψεις, όπως είναι το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Οικονομικές διαπραγματεύσεις θα ευνοηθούν και τα αποτελέσματα θα φανούν άμεσα, όμως μπορεί να συμβεί κάτι ανατρεπτικό που θα αυξήσει τα έξοδά σας. Στις 11/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς και μια ερωτική σχέση από το παρελθόν θα σας απασχολήσει έντονα, ενώ δεν αποκλείεται πιθανή επανασύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονη κοινωνική ζωή και επαφές με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας και με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/3 θα είναι εξαιρετική μέρα για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Μπορεί να αφορά την υλοποίηση μιας καινοτόμου ιδέας ή την αναθέρμανση της σχέσης με φιλικό σας πρόσωπο. Η συγκεκριμένη ημερομηνία θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα. Από τη μια το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού φέρνει ευκαιρίες σε όσους αναζητάτε μια νέα διέξοδο ή κάτι που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο συναρπαστική, από την άλλη, όμως, το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό δείχνει πως θα δημιουργηθεί κάποια ένταση με τον εργοδότη σας, που θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε ψύχραιμα. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, εισέρχεται στους Ιχθύς στις 11/3 και εκτός από το ότι θα απολαμβάνετε την ψυχαγωγία με φίλους, θα βρείτε τον έρωτα μέσω κοινών γνωστών. Στις 17/3 θα πραγματοποιηθεί μια επιθυμία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα καινούργιο κεφάλαιο ξεκινά στις 10/3 με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς που ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και της φήμης σας και το σίγουρο είναι πως τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να παίρνουν την ανιούσα. Ιδανική στιγμή για ξεκίνημα επιχειρηματικής δραστηριότητας, για επαφές με πρόσωπα που έχουν εξουσία και για διαφήμιση των υπηρεσιών σας. Πολύ καλή διέλευση και για όσους ασχολούνται με την πολιτική. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, εισέρχεται στον Κριό και τονίζει τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης. Επειδή ο συγκεκριμένος οίκος αφορά την τεχνολογία και την καινοτομία, μέσω της προώθησης των προϊόντων σας θα αυξήσετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού θα επιβραβεύσει τις προσπάθειές σας και θα έχετε μια σημαντική πρόταση συνεργασίας. Ωστόσο, το τετράγωνο Άρη - Ουρανού θα προκαλέσει ανατροπές σε ταξίδια και νομικές υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυναμικό ξεκίνημα που θα αφορά τις σπουδές ή ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς φέρνει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/3 και το ηλιακό έτος κλείνει με θετικό πρόσημο. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό, που ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας φέρνοντας καλά νέα και ευκαιρίες για ανάπτυξη, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιείται το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού και το τετράγωνο Άρη - Ουρανού. Επαφές με το εξωτερικό και προώθηση υπηρεσιών θα έχουν αίσιες εξελίξεις, ό,τι αφορά όμως τη διαχείριση κοινών πόρων θα αποτελέσει πηγή εντάσεων. Αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους. Στις 11/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς και ξεκινά ένα διάστημα απολαύσεων και αλλαγής παραστάσεων. Εκδρομές, επαφές με φίλους με τους οποίους είχατε χαθεί θα συμβάλλουν στην ψυχική σας ανάταση. Στις 17/3 η σύνοδος Ήλιου - Ποσειδώνα θα σημάνει το κλείσιμο μιας σημαντικής συμφωνίας που θα αυξήσει τα κέρδη σας πολύ σύντομα.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εποχή σάς απασχολούν οικονομικά ζητήματα και με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/3 θα μπείτε σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού των αναγκών σας και θα καταφέρετε να βάλετε σε μια τάξη τον προϋπολογισμό σας. Εξαιρετική στιγμή για να υπογράψετε μια σύμβαση. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και τονίζει τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης. Οι μαθησιακές σας δεξιότητες θα είναι αυξημένες και θα απορροφάτε τις γνώσεις με μεγάλη ευκολία. Επαφές και ταξίδια για προώθηση υπηρεσιών και εκδόσεις θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού φέρνει θετικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας και την επιβράβευση μέσω μιας προαγωγής. Ταυτόχρονα, όμως, πραγματοποιείται και το τετράγωνο Άρη - Ουρανού που βγάζει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα προκαλώντας εντάσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινούς πόρους. Μια νέα συνεργασία ή ερωτική σχέση ξεκινά στις 11/3 με το εξάγωνο Ερμή - Πλούτωνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές οι συζητήσεις που γίνονται αυτή την εποχή, με τόσους πλανήτες που έχουν συγκεντρωθεί στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, και μια πολύ καλή ημερομηνία για το ξεκίνημα μιας συνεργασίας ή για γάμο είναι στις 10/3 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στον Κριό και αφορά τα οικονομικά που προέρχονται μέσω τρίτων. Αξιοποιήστε τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες και θα βγείτε κερδισμένοι. Ταυτόχρονα με το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς ή για αναψυχή, όμως το τετράγωνο Άρη - Ουρανού δείχνει πως μπορεί να αναβληθεί λόγω ασθένειας. Θωρακίστε τον οργανισμό σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς στις 11/3 οι σχέσεις σας θα είναι πιο αρμονικές και θα απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Την ίδια μέρα θα έχετε καλά νέα που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Είστε ενθουσιασμένοι επειδή έχετε κάποιες προτάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας και μια πολύ καλή ημερομηνία για λήψη αποφάσεων και για ένα καινούργιο ξεκίνημα είναι στις 10/3 με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς. Αν υιοθετήσετε νέες διατροφικές συνήθειες σε συνδυασμό με κάποια σωματική άσκηση, θα παραμείνετε πειθαρχημένοι και τα αποτελέσματα θα είναι ικανοποιητικά. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού φέρνει αίσιες εξελίξεις στα οικονομικά σας και τα επαγγελματικά σας, αλλά το τετράγωνο Άρη - Ουρανού προμηνύει εντάσεις με το ταίρι σας ή τα παιδιά για οικονομικά ζητήματα. Ο Ερμής με την είσοδό του στον Κριό θα διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις και την επίλυση διαφορών με συνεργάτες ή αγαπημένα πρόσωπα. Στις 11/3 εισέρχεται και η Αφροδίτη στους Ιχθύς και η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ευχάριστη. Εξαιρετική στιγμή για φλερτ και για πρόταση γάμου επίσης στις 11/3 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή - Πλούτωνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εποχή δίνετε έμφαση σε ό,τι αφορά το σπίτι και την οικογένεια και θα περνάτε όμορφες στιγμές παιχνιδιού με τα παιδιά. Στις 10/3 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς τονίζει την ανάγκη σας για κάτι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και αποτελεί ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα και να εξασκήσετε τα ταλέντα σας. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και θα επικεντρωθείτε στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας. Στείλτε βιογραφικά όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας. Το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού φέρνει μια ευχάριστη έκπληξη. Ενδεχομένως να σας κάνει πρόταση γάμου το ταίρι σας. Στις 11/10 εισέρχεται η Αφροδίτη στους Ιχθύς και η λίμπιντό σας θα είναι στα ύψη. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή - Πλούτωνα δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για διαπραγματεύσεις και συνεντεύξεις προς εύρεση εργασίας. Ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση εργαλείων στις 17/3.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα καινούριο ξεκίνημα που θα αφορά το σπίτι ή την οικογένεια φέρνει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/3 και διανύετε μια πολύ όμορφη φάση της ζωής σας. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ερμής στον Κριό, που φέρνει καλά νέα σχετικά με την ερωτική σας ζωή ή τα παιδιά, και θα αφοσιωθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού δίνει ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας μέσω της ακίνητης περιουσίας, επομένως είναι μια καλή εποχή για να βάλετε σε εφαρμογή την αξιοποίηση ενός ακινήτου. Μια νέα συνθήκη στον τομέα της εργασίας, σας βάζει σε διαδικασία επανεξέτασης των επιλογών σας και θα πρέπει να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων. Το τετράγωνο Άρη - Ουρανού δεν θα ευνοήσει συζητήσεις για αύξηση αποδοχών. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας, στον γραπτό ή προφορικό λόγο. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς θα ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του χώρου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα είστε πολυάσχολοι, με γρήγορους ρυθμούς και έντονα επικοινωνιακή διάθεση. Στις 10/3 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σάς ενθαρρύνει να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα που θα αφορά τη διδασκαλία, τη συγγραφή ή το κλείσιμο μιας εμπορικής συμφωνίας. Επίσης, θα είναι μια καλή στιγμή για να αναθερμάνετε σχέσεις με οικείους. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό, ξεκινάει ένα διάστημα πολλών επαφών για διαπραγματεύσεις ακινήτων και σύντομα θα αυξηθεί το εισόδημά σας. Το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού θα ευνοήσει την επικοινωνία με το ταίρι σας και τα παιδιά, καθώς και την έκφραση του ενδιαφέροντός σας σε κάποιο άτομο που θα σας γοητεύσει. Ακατάλληλη στιγμή για επενδύσεις. Το τετράγωνο Άρη - Ουρανού προμηνύει οικονομικές απώλειες. Στις 11/3 εισέρχεται και η Αφροδίτη στους Ιχθύς και θα έχετε συχνές μετακινήσεις για εκδρομές και ψυχαγωγία. Το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα προμηνύει αύξηση εσόδων μέσω της επιχείρησής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις στα οικονομικά σας και είστε επικεντρωμένοι στην υλοποίηση ενός νέου εγχειρήματος. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/3 μπορείτε να κάνετε μια ακριβή αγορά που την επιθυμείτε εδώ και αρκετό καιρό, ή να επενδύσετε ένα μέρος των πόρων. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και βρίσκει την ιδανική θέση, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας θα διανύει τον τομέα της επικοινωνίας. Πλέον, θα έχετε όλες τις συνθήκες με το μέρος σας για να κλείσετε νέες εμπορικές συμφωνίες, να προωθήσετε τις ιδέες ή τις υπηρεσίες σας με επιτυχία, ή να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω εκδόσεων. Ταυτόχρονα, το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού φέρνει έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας, επομένως είναι πολύ αποδοτική η φάση που διανύετε. Στις 11/3 ακολουθεί και η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς και μόνο ανοδική μπορεί να είναι η πορεία των εσόδων σας.

ΙΧΘΥΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών και κερδίζετε τις εντυπώσεις με την ευφράδεια του λόγου σας και τον χαρακτήρα σας. Τώρα που κλείνει το ηλιακό έτος, σας δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους και να το κυνηγήσετε. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 10/3 είναι εξαιρετική ημερομηνία για ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σας, τις σπουδές ή την προσωπική σας ζωή. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και σας κάνει πολύ δυνατούς σε οικονομικές διαπραγματεύσεις. Το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού φέρνει μια ευχάριστη αλλαγή που θα σας δώσει την ευκαιρία να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για περιπέτεια και θα αποκτήσετε νέες εμπειρίες. Στις 11/3 εισέρχεται και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας για να συμπληρώσει τη συγκέντρωση πολλών πλανητών στο ζώδιό σας και σας χαρίζει γοητεία. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί.

Living
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ