ADVERTORIAL
Χρυσές ακτές, καταπράσινα βουνά, κατακόρυφα άνυδρα φαράγγια. Αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τις ακτές της Αφρικής, η Μαδαγασκάρη είναι μια νησιωτική χώρα και ένα από τα πιο μοναδικά μέρη της γης. Οι βιότοποί της φιλοξενούν μια απίστευτη ποικιλία άγριας ζωής που δεν συναντάται πουθενά αλλού. Αν θέλετε να χαλαρώσετε σε ανέγγιχτες παραλίες ή να βυθιστείτε σε παρθένα τροπικά δάση, αυτό είναι το ταξίδι που πρέπει να αρχίσετε να σχεδιάζετε - και μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα Nuii Milk chocolate & Madagascan vanilla.
Όπου κι αν σας οδηγήσουν οι περιπέτειές σας στη Μαδαγασκάρη, φροντίστε να δοκιμάσετε την τοπική της κουζίνα. Τα παραδοσιακά της πιάτα αποτελούνται συνήθως είτε από κρέας είτε από θαλασσινά που συνοδεύονται από λαχανικά και ρύζι, ενώ τα μπαχαρικά χρησιμοποιούνται με φειδώ. Η romazava είναι το εθνικό του πιάτο, ένα στιφάδο βοδινού κρέατος, ενώ το kabaro από φασόλια λίμα, με κάρυ και καρύδα, είναι δημοφιλές στην περιοχή Morondava. Στην ακτή, τα φρέσκα θαλασσινά κυριαρχούν στο μενού. Για επιδόρπιο αναζητήστε το koba, το ξακουστό τους street food που αποτελείται από πάστα μπανάνας, φυστικιών και ρυζιού τυλιγμένη σε περίβλημα από φύλλα μπανάνας.
.