FacebookTwitter Παγωτά "Μιαούλης" στο λιμάνι της Ρόδου, 1962. Φωτογραφία Dmitri Kessel
Θυμάστε την Ελλάδα τότε που δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα και ίντερνετ; Μία εποχή που οι καθημερινοί ρυθμοί ήταν πολύ πιο αργοί και σίγουρα άφηναν μία πιο αγνή γεύση...
Η LiFO μαζί με τo Cocio, το γάλα με την παραδοσιακή σοκολατένια συνταγή που περιέχει μόνο γάλα, κακάο και ζάχαρη, γυρνάει πίσω σε αυτή την εποχή. Ρίχνει μία νοσταλγική ματιά στις δεκαετίες 1960 έως και 1980 και παρουσιάζει ένα απολαυστικό καλοκαιρινό, φωτογραφικό αφιέρωμα στη Σαντορίνη, τη Μύκονο και την Αθήνα του τότε.
Πάρτε μία γεύση:
FacebookTwitter Μύκονος, 1962. Φωτογραφία Dmitri Kessel FacebookTwitter πρωινός καφές και σκάκι στη Μύκονο, 1962. Φωτογραφία Dmitri Kessel FacebookTwitter Το λιμάνι του νησιού, 1978 FacebookTwitter Λιμάνι Μυκόνου, 1980 FacebookTwitter Μύκονος, 1980 FacebookTwitter Μύκονος, 1984 FacebookTwitter Το παλιό ξενοδοχείο ΔΙΑΣ στις Αρχάνες. Φωτογραφία από τον Μένο Μαρκοδημητράκη FacebookTwitter Πλάκα 1960 - 1970 FacebookTwitter Αθήνα, η Πύλη του Αδριανού, 1950-1960, από το ebay FacebookTwitter Αθήνα, πλατεία Εξαρχείων, 1974. Φωτογραφία Jeff Schaper. flickr FacebookTwitter Αθήνα, κάτω από την Ακρόπολη και το Ωδείον Ηρώδου του Αττικού, 1964, ημερολόγιο της Opel Kadett, φωτογραφία Martin van Duijn.
Το Cocio με τη vintage συσκευασία και τη φυσική γεύση, ήρθε και στην Ελλάδα για να μας ταξιδέψει στην παράδοση. 'Ήδη το κίτρινο ρετρό βανάκι οργώνει την Ελλάδα με κεντρικό του μήνυμα #NothingButGreatTaste. Ακολουθείστε το εδώ και ανακαλύψτε μόνοι σας τι είναι αυτό που τελικά το κάνει μοναδικό.