Γεύση Ένας οδηγός πόλης για τη Θεσσαλονίκη Πού να μείνεις, πού να βγεις για ποτό και ποια εστιατόρια αξίζει να επισκεφθείς τώρα. THE LIFO TEAM THE LIFO TEAM 20.11.2024
Γεύση Γιατί έχει ακριβύνει τόσο το κρασί; Πόσο μπορεί να αντέξει στις αυξήσεις το πορτοφόλι του Έλληνα καταναλωτή; ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
Γεύση Τουλουμπάκι: Το κέρασμα του Βορρά φτιάχνεται σωστό πια και στην Αθήνα Στην Καλλιθέα υπάρχει ένα μονοθεματικό μαγαζί που φτιάχνει ένα (παραγνωρισμένο) γλυκό: τραγανό, ελαφρύ και καθόλου λιγωτικό. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20.11.2024 Γεύση Ένας οδηγός πόλης για τη Θεσσαλονίκη The LiFO team 20.11.2024 Πού να μείνεις, πού να βγεις για ποτό και ποια εστιατόρια αξίζει να επισκεφθείς τώρα. THE LIFO TEAM
19.11.2024 Γεύση Γιατί έχει ακριβύνει τόσο το κρασί; Δημήτρης Κούμανης 19.11.2024 Πόσο μπορεί να αντέξει στις αυξήσεις το πορτοφόλι του Έλληνα καταναλωτή; ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
18.11.2024 Γεύση Τουλουμπάκι: Το κέρασμα του Βορρά φτιάχνεται σωστό πια και στην Αθήνα Ζωή Παρασίδη 18.11.2024 Στην Καλλιθέα υπάρχει ένα μονοθεματικό μαγαζί που φτιάχνει ένα (παραγνωρισμένο) γλυκό: τραγανό, ελαφρύ και καθόλου λιγωτικό. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
17.11.2024 Γεύση Ευέλικτο, πλούσιο και τραγανό, το φιστίκι Αιγίνης πρωταγωνιστεί σε αυτές τις έξι αλμυρές και γλυκές συνταγές Νίκη Μηταρέα 17.11.2024 Τα αδέλφια Δημήτρης και Θανάσης Σταμούδης προτείνουν ριγκατόνι με πέστο φιστικιού, cookies φιστίκι και άλλες πρωτότυπες ιδέες που αξιοποιούν τον αγαπημένο ξηρό καρπό. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
16.11.2024 Γεύση Ένα μπαρ από άλλο πλανήτη προσγειώθηκε στην Πλατεία Κοτζιά Ζωή Παρασίδη 16.11.2024 Στο Subject of Athens θα βρίσκουμε όχι ένα, αλλά τρία διαφορετικά μπαρ με διαφορετικό concept. Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να βγαίνουμε και στην Ομόνοια για ποτά. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
16.11.2024 Το κρασί με απλά λόγια Τι κάνει το Prosecco το πιο δημοφιλές αφρώδες κρασί στον κόσμο; The LiFO team 16.11.2024 Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μάς ταξιδεύουν στη βορειοανατολική Ιταλία με οδηγό τον σύμβουλο οινολόγο Stefano Ferrantes, ειδικό στην παραγωγή Prosecco, που εργάζεται στα μεγαλύτερα και γνωστότερα οινοποιεία της περιοχής. THE LIFO TEAM
15.11.2024 The Review Γιατί τρελαινόμαστε με το φαγητό της Θεσσαλονίκης; Αλέξανδρος Διακοσάββας 15.11.2024 Ο Αλέξανδρος Διακοσάββας και η Ζωή Παρασίδη βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για μερικές μέρες, δοκίμασαν νέα και παλιά πιάτα και σχολιάζουν τα πιο αγαπημένα τους. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
10.11.2024 Γεύση Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη; Βασίλης Οικονομίδης 10.11.2024 Βραβευμένα εστιατόρια καυχιούνται για τις βιώσιμες πρακτικές τους, την ίδια στιγμή που κάποιες «λεπτομέρειες» για τη λειτουργία τους αποσιωπούνται από τη βιομηχανία της εστίασης. ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
9.11.2024 Γεύση Instant noodles: Tο πιο viral φαγητό στον κόσμο τώρα Μαρία Παππά 9.11.2024 Η συναρπαστική ιστορία του πιο εύκολου φαγητού ξεκινά από την αρχαία Κίνα και τη δυναστεία Τσινγκ. Δοκιμάσαμε όσα βρήκαμε στην Αθήνα και προτείνουμε τα καλύτερα. ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
6.11.2024 Γεύση «Αληθινό φαΐ χωρίς δηθενιά» στην Καλαμάτα Αγλαϊα Κρεμέζη 6.11.2024 … όπως διάβασα σε μία από τις κριτικές του TripAdvisor για την ταβέρνα του Βάγια, και νομίζω πως o χαρακτηρισμός περιγράφει ιδανικά αυτά που δοκιμάσαμε. ΑΓΛΑΪΑ ΚΡΕΜΕΖΗ
4.11.2024 Ηχητικά Άρθρα Ελληνικός ή τούρκικος; M. Hulot 4.11.2024 Μια ιστορική καταγραφή του καφέ που εμείς θεωρούμε «δικό μας» και οι Τούρκοι «δικό τους». M. HULOT
29.10.2024 Το κρασί με απλά λόγια Πώς έγινα ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο The LiFO team 29.10.2024 O Dr. George Soleas, πρόεδρος του LCBO, του μεγαλύτερου εισαγωγέα κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο, αφηγείται την κινηματογραφική ζωή του. THE LIFO TEAM
27.10.2024 Βιβλίο Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας M. Hulot 27.10.2024 Τα βιβλία του Νίκου Ψιλάκη είναι μνημειώδεις εκδόσεις για το φαγητό και τις λαϊκές τελετουργίες της Κρήτης. M. HULOT
27.10.2024 Urban Culture Η Στοά Αρσακείου μεταμορφώνεται σε ένα διαφορετικό food hall Ζωή Παρασίδη 27.10.2024 Ο διευθύνων σύμβουλος της Legendary Food περιγράφει πώς θα λειτουργήσει το πρότζεκτ ΣΤΟΑ στο κέντρο της Αθήνας, ένα food hall με διαφορετικό μοντέλο από αυτά που υπάρχουν στο εξωτερικό. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
26.10.2024 Γεύση Ο Αλέξανδρος Καρακάτσανης έχασε πολλά σε μια νύχτα, αλλά επιστρέφει δυναμικά στο Proveleggios Ζωή Παρασίδη 26.10.2024 Ο νεαρός και ταλαντούχος σεφ που είδε το πρώτο του μαγαζί στην Αθήνα να καίγεται ολοσχερώς δεν το έβαλε κάτω ούτε στιγμή. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
25.10.2024 Nothing Days Μανιτάρια και φασόλια γίγαντες γλυκό: Mια νέα παράδοση M. Hulot 25.10.2024 Η ανάγκη για πειραματισμό αλλά και η αναβίωση της cucina povera φέρνει νέες γεύσεις στα γλυκά του κουταλιού. M. HULOT
23.10.2024 Γεύση Για ψωμί, street food και μεζέδες στην Κυψέλη Λίνα Ιντζεγιάννη 23.10.2024 Έξι spots για καλό φαγητό και ποτό στη γειτονιά που διαρκώς εξελίσσεται. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
22.10.2024 Γεύση Hurry Up: Έξυπνο φαγητό του δρόμου που τρώγεται σε τραπέζι Ζωή Παρασίδη 22.10.2024 O Χάρης Μπονάνος κάνει ίσως το πιο πιασάρικο fusion street food που εμφανίστηκε τελευταία στην πόλη. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20.10.2024 Γεύση Μνήμες ελιάς: Από τους πρώτους τροφοσυλλέκτες μέχρι τον Ελ Γκρέκο και τον Ελύτη Νίκος Γ. Μαστροπαύλος 20.10.2024 Και ιδέες για να τις βάλουμε στο τραπέζι, από τους Γαργαλιάνους μέχρι τα Χανιά. ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
19.10.2024 Mylos by the sea Δυο βράδια στο πιο συζητημένο εστιατόριο του Αιγαίου, πριν κλείσει για σεζόν Ζωή Παρασίδη 19.10.2024 Το Mylos by the sea στη Λέρο είναι ο ορισμός του εστιατoρίου-προορισμός. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ