Στην Θεσσαλονίκη, ένας είναι ο προορισμός για όσους ενδιαφέρονται για σεμινάρια μαγειρικής και γαστρονομίας. Το Cooking Workshop Consulting, σ’ έναν σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο χώρο, φιλοξενεί διακεκριμένους και επώνυμους chef από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στα σεμινάρια, τα οποία απευθύνονται τόσο σε λάτρεις της μαγειρικής όσο και σε επαγγελματίες, όλοι οι συμμετέχοντες γίνονται μια παρέα, μοιράζονται τις καλύτερες συνταγές της Ελληνικής και Διεθνής κουζίνας, μαγειρεύουν, δοκιμάζουν μοναδικές γεύσεις και ανακαλύπτουν τα αναρίθμητα μυστικά της γαστρονομίας από τους masters του χώρου.
Έχοντας δημιουργήσει εξαιρετικές συνεργασίες με καταξιωμένους επαγγελματίες, όπως οι κύριοι Στέλιος Παρλιάρος, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Λευτέρης Λαζάρου, Χριστόφορος Πέσκιας, Γιάννης Παρίκος, Βασίλης Μουρατίδης και ο Παναγιώτης Δεληθανάσης, το πρόγραμμα του Cooking Workshop Consulting ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς. Για το 2015, έχει προστεθεί ένας επιπλέον, νέος κύκλος με σεμινάρια γύρω από την Υγιεινή Διατροφή και Μαγειρική, όπως Μακροβιοτική, Detox, Διατροφή χωρίς Γλουτένη, Ωμοφαγική Κουζίνα και Αντιοξειδωτική διατροφή, όπου οι διακεκριμένοι διαιτολόγοι – διατροφολόγοι, κυρίες Θεοδώρα Καλογεράκου, Ειρήνη Πασχαλέρη και Αναστασία Κόκκαλη μαζί με τους σεφ της CWC, προτείνουν συνταγές και δίνουν συμβουλές για την υγεία και το ευ ζην.
Το Cooking Workshop Consulting, είναι θυγατρική εταιρεία της Tender Loving Companies, η οποία έχει στην ιδιοκτησία της τα πολύ γνωστά και αγαπημένα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, El Burrito και The Loco Bus, την Cocktail Bartender Agency η οποία τα τελευταία 8 χρόνια έχει στο πορτφόλιο της την εμπειρία εκπαίδευσης 3.240 bartender και την Cocktail Bartender Catering που ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών σε κάθε είδους κοινωνική και εταιρική εκδήλωση.
Καθημερινή ενημέρωση και περισσότερες λεπτομέρειες, όπως τις ημερομηνίες για προσεχή σεμινάρια και πληροφορίες για τις κρατήσεις θέσεων, μπορείτε να λαμβάνετε από την ιστοσελίδα του www.cooking-workshop.gr αλλά και από την σελίδα στο facebook.
σχόλια