Πίσω στο 1954, όταν ο Γιώργος Τσινάβος άνοιξε ένα μικρό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στις Σέρρες, γεννήθηκε η ιδέα για ένα «ειδικό» παγωτό με πρόβειο γάλα: το Κασσάτο. Μικροί και μεγάλοι αναζητούσαν τους πλανόδιους πωλητές, που με τα ειδικά χειροκίνητα καροτσάκια τους διένειμαν τα πολυπόθητα παγωτά.
Διαθέτοντας πλέον εμπειρία 60 ετών, η ελληνική εταιρία Κρι Κρι παρασκευάζει τα παγωτά της στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της στις Σέρρες, με τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, διατηρώντας όμως την ελληνική παράδοση.
Χρόνια πολλά Κρι Κρι! Εδώ και 60 χρόνια τα κίτρινα ψυγεία Κρι Κρι αποτελούν αφετηρία για ένα δροσερό ταξίδι πραγματικής απόλαυσης, με μεγάλη ποικιλία γεύσεων που ταυτίζονται απόλυτα με το ελληνικό καλοκαίρι και ικανοποιούν ακόμη και τον πλέον απαιτητικό καταναλωτή. Όλα αυτά τα χρόνια, οι καταναλωτές απολαμβάνουν αυθεντικές γεύσεις φτιαγμένες με το μεράκι και την τεχνογνωσία της Κρι Κρι.
Δείτε την ιστορία της Κρι Κρι εδώ: https://www.facebook.com/krikri.gr
σχόλια