18.11.2024 Γεύση Τουλουμπάκι: Το κέρασμα του Βορρά φτιάχνεται σωστό πια και στην Αθήνα Ζωή Παρασίδη 18.11.2024 Στην Καλλιθέα υπάρχει ένα μονοθεματικό μαγαζί που φτιάχνει ένα (παραγνωρισμένο) γλυκό: τραγανό, ελαφρύ και καθόλου λιγωτικό. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
16.11.2024 Γεύση Ένα μπαρ από άλλο πλανήτη προσγειώθηκε στην Πλατεία Κοτζιά Ζωή Παρασίδη 16.11.2024 Στο Subject of Athens θα βρίσκουμε όχι ένα, αλλά τρία διαφορετικά μπαρ με διαφορετικό concept. Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να βγαίνουμε και στην Ομόνοια για ποτά. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
14.11.2024 Good Living Finlandia: Μια μοναδική βότκα, μια ξεχωριστή εμπειρία 72 ωρών στο Athens Bar Show Ζωή Παρασίδη 14.11.2024 Η βότκα Finlandia συγκεντρώνει τα καλύτερα συστατικά που μπορεί να δώσει μία από τις πιο «παγωμένες» χώρες του κόσμου, και έκανε αισθητή την παρουσία της στη μεγάλη γιορτή της Αθήνας. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
9.11.2024 Οι Αθηναίοι Sotja: «Στο ξεκίνημά μου έλεγαν "αυτό το κοριτσάκι θα μου κάνει το tattoo;"» Ζωή Παρασίδη 9.11.2024 Όταν μπήκε στα τατουατζίδικα, ελάχιστες γυναίκες εργάζονταν εκεί. Η Αθηναία της εβδομάδας εξασκήθηκε πάνω σε «πανκιά» και βρήκε το προσωπικό της στυλ στις horror ταινίες των ’60s. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
27.10.2024 Urban Culture Η Στοά Αρσακείου μεταμορφώνεται σε ένα διαφορετικό food hall Ζωή Παρασίδη 27.10.2024 Ο διευθύνων σύμβουλος της Legendary Food περιγράφει πώς θα λειτουργήσει το πρότζεκτ ΣΤΟΑ στο κέντρο της Αθήνας, ένα food hall με διαφορετικό μοντέλο από αυτά που υπάρχουν στο εξωτερικό. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
26.10.2024 Γεύση Ο Αλέξανδρος Καρακάτσανης έχασε πολλά σε μια νύχτα, αλλά επιστρέφει δυναμικά στο Proveleggios Ζωή Παρασίδη 26.10.2024 Ο νεαρός και ταλαντούχος σεφ που είδε το πρώτο του μαγαζί στην Αθήνα να καίγεται ολοσχερώς δεν το έβαλε κάτω ούτε στιγμή. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
22.10.2024 Γεύση Hurry Up: Έξυπνο φαγητό του δρόμου που τρώγεται σε τραπέζι Ζωή Παρασίδη 22.10.2024 O Χάρης Μπονάνος κάνει ίσως το πιο πιασάρικο fusion street food που εμφανίστηκε τελευταία στην πόλη. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
19.10.2024 Mylos by the sea Δυο βράδια στο πιο συζητημένο εστιατόριο του Αιγαίου, πριν κλείσει για σεζόν Ζωή Παρασίδη 19.10.2024 Το Mylos by the sea στη Λέρο είναι ο ορισμός του εστιατoρίου-προορισμός. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
5.10.2024 Γεύση Kennedy: Για γαλλικά κρασιά, ψωμί με βούτυρο και ακροάσεις δίσκων Ζωή Παρασίδη 5.10.2024 Στο νέο wine bar του κέντρου -που έχει πάρει το όνομα του από το biannual περιοδικό του Chris Kontos- θα βρίσκουμε κρασιά που δεν παίζουν αλλού στην Αθήνα ενώ η μουσική και ο ήχος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
2.10.2024 Γεύση Sister: Ταϊλανδέζικο με χαρακτήρα σε έναν τέλειο βιομηχανικό χώρο Ζωή Παρασίδη 2.10.2024 Ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης είναι ένας από τους πρώτους που έμαθαν στους Αθηναίους μια κουζίνα που τελικά αγαπήθηκε πολύ. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
28.9.2024 Γεύση Manari: O Άρης Βεζενές έφτιαξε την ταβέρνα που έλειπε από το κέντρο Ζωή Παρασίδη 28.9.2024 Ο μεγάλος restaurateur προσφέρει κλασικά ταβερνίσια και προσιτά πιάτα, «μπινελίκια» και παϊδάκια-λουκούμια που θα ψήνονται στο κέντρο της πόλης - πράγμα σπάνιο πια. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
21.9.2024 Γεύση Αmore Spritzeria στον Νέο Κόσμο: Για garibaldi και αυγοτάραχο από νωρίς Ζωή Παρασίδη 21.9.2024 Η νέα μπαρ άφιξη που ανοίγει τη σεζόν είναι αφιερωμένη σε αυτά τα ποτά που οι Ιταλοί χάρισαν στον κόσμο: στα απεριτίβο. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
19.9.2024 Γεύση Να ήταν όλα τα καφενεία σαν το Αλάργα Ζωή Παρασίδη 19.9.2024 Στην πιάτσα που έχει στηθεί αθόρυβα πάνω και γύρω από την πλατεία Υμηττού λειτουργεί ένα ρακάδικο που κάνει τα πράγματα απλά και πολύ νόστιμα, και φτιάχτηκε για να γίνει στέκι. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
14.9.2024 Γεύση Bobota: Προζυμένια ψωμιά που ψήνονται σε ένα σπίτι στη Νέα Σμύρνη Ζωή Παρασίδη 14.9.2024 Από τις καραντίνες μέχρι σήμερα, ο Γιώργος Τασούλας ζυμώνει, ξεφουρνίζει και μοιράζει τα γεμάτα γεύση ψωμιά του πόρτα πόρτα. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
7.9.2024 Fall Preview 2024 Πού και τι θα τρώμε και θα πίνουμε τους επόμενους μήνες στην Αθήνα Ζωή Παρασίδη 7.9.2024 Μπαρ και εστιατόρια στο κέντρο, νέες αφίξεις, χαλαρά και πολλά υποσχόμενα κόνσεπτ, ηχηρά ονόματα: Όλα τα νέα που έρχονται στην έξοδο της πόλης. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
29.8.2024 Design Η αλλόκοτη, εντυπωσιακή κεραμική της Δάφνης Χριστοφόρου Ζωή Παρασίδη 29.8.2024 Συνδυάζοντας τον τρόπο που διακοσμούσαν τα αρχαία ελληνικά αγγεία με τεχνικές που χρησιμοποιούνται στις κινεζικές πορσελάνες και φέρνοντάς τα όλα αυτά στο σήμερα, η βραβευμένη Κύπρια εικονογράφος δημιουργεί κεραμικά έργα που δεν μοιάζουν με άλλα. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
26.8.2024 Εικαστικά Σε μια ταράτσα στην Ύδρα κάποιοι γνωρίζονται φτιάχνοντας μόνοι τους τα σουβενίρ τους Ζωή Παρασίδη 26.8.2024 Με επίκεντρο ένα τραπέζι και με το φαγητό να φέρνει άγνωστους μεταξύ τους συνδαιτημόνες κοντά, το Ηydra Εdition είναι μια πλατφόρμα που παρέχει σε κάθε ταξιδιώτη τον χώρο, τον χρόνο και τα υλικά για να δημιουργήσει. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
22.8.2024 Γεύση Ένα μποστάνι και ένας ξυλόφουρνος, σούβλες και άψογα γεμιστά στη Ζάκυνθο Ζωή Παρασίδη 22.8.2024 Στημένο έτσι που μοιάζει λες και δεν βρίσκεται μέσα σε ένα πολυτελές θέρετρο, το Bostani προσφέρει ελληνική κουζίνα χωρίς twists, κλασικά πιάτα από έναν ταλαντούχο νέο σεφ. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
10.8.2024 Μουσική Fortuna: Εκεί όπου η Σούγια ξημερώνει χορεύοντας Ζωή Παρασίδη 10.8.2024 Πώς μια παλιά ντίσκο που παρέπαιε στον νότο του νομού Χανίων εξελίχθηκε σε προορισμό για όσους ακολουθούν τα φεστιβάλ χορευτικής και μη mainstream ηλεκτρονικής μουσικής. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
4.8.2024 Γεύση Gonia: Για καφέ, μουστοκούλουρα και απεριτίβο σε ένα διαφορετικό concept store του κέντρου Ζωή Παρασίδη 4.8.2024 Σε έναν χώρο που εμπορεύεται πλακάκια και είδη υγιεινής, ένα μεγάλο τραπέζι γίνεται για κάποιους το γραφείο έξω από το γραφείο, ενώ το βράδυ σερβίρονται κλασικά κοκτέιλ. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ