Reuters: "Ο Δημήτρης που ζει με τον κατώτατο μισθό"

Reuters: "Ο Δημήτρης που ζει με τον κατώτατο μισθό" Facebook Twitter
34

 

Reuters: "Ο Δημήτρης που ζει με τον κατώτατο μισθό" Facebook Twitter

Το Reuters  ανάμεσα σε δέκα διαφορετικές χώρες επέλεξε έναν νέο άνθρωπο κάτω των 25 από κάθε χώρα, θύμα της οικονομικής κρίσης που ζει με τον κατώτερο μισθό.

Από την Ελλάδα επέλεξαν τον  24χρονο Δημήτρη Ζαρούλα. Ο Δημήτρης κερδίζει από τη δουλειά του 4 ευρώ την ώρα.«Ο Δημήτρης είναι ένας από τους πολλούς νέους που αγωνίζονται στην Ελλάδα να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, εργαζόμενος ως σερβιτόρος σε ψαροταβέρνα. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και έχει ήδη υπηρετήσει εννιά μήνες στο στρατό», αναφέρει το δημοσίευμα. Οι φωτογραφίες είναι του Γιάννη Μπεχράκη.

34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

TV & Media / Στο Παρά Πέντε - 20 χρόνια μετά: Η συγκίνηση στο reunion και η αναφορά σε όσους «έφυγαν»

«Η Ειρήνη Κουμαριανού ήταν, είναι και θα είναι η γιαγιά της καρδιάς μας» έγραψαν στα social - «Είμαι κατά το ήμισυ στο reunion γιατί δεν είναι εδώ ο Γεράσιμος Μιχελής» είπε ο Πατρίκιος Κωστής
THE LIFO TEAM