Φθιώτιδα: Νεκρός 30χρονος κυνηγός - πυροβολήθηκε σε καρτέρι για αγριογούρουνα

Φθιώτιδα: Νεκρός 30χρονος κυνηγός - πυροβολήθηκε σε καρτέρι για αγριογούρουνα Facebook Twitter
51
Φθιώτιδα: Νεκρός 30χρονος κυνηγός - πυροβολήθηκε σε καρτέρι για αγριογούρουνα Facebook Twitter

Νεκρός από τα πυρά ενός άλλου κυνηγού έπεσε 30χρονος ηλεκτρολόγος που επίσης είχε πάει για κυνήγι.

Την ώρα που ο άτυχος άντρας περπατούσε σε μονοπάτι δασικής περιοχής κοντά στο χωριό Κομποτάδες, 10 χιλιόμετρα έξω από τη Λαμία, βρέθηκε σε σημείο στο οποίο είχε στήσει καρτέρι για αγριογούρουνο μια ομάδα άλλων κυνηγών.

Ο 30χρονος προσπαθούσε να φτάσει στο σημείο που πήγαινε συνήθως, για καρτέρι πουλιών και φτάνοντας στο σημείο που είχαν στήσει καρτέρι οι άλλοι κυνηγοί δέχτηκε πυροβολισμούς και έπεσε νεκρός.

Ο κυνηγός του οποίου το όπλο φαίνεται πως αφαίρεσε τη ζωή του τριαντάχρονου, ισχυρίστηκε πως τον πέρασε για θήραμα.

Ο 41 ετών κάτοικος της περιοχής που πυροβόλησε, ειδοποίησε αμέσως και τους υπόλοιπους κυνηγούς για το τι είχε συμβεί και στη συνέχεια κάλεσαν την Αστυνομία.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του Α.Τ. Υπάτης, του Εγκληματολογικού της Ασφάλειας, που έχουν αναλάβει και την προανάκριση, ενώ κλήθηκε η Π.Υ. και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία για να ανασύρουν τη σορό 

Το θύμα ήταν από την Αθήνα και βρισκόταν στην περιοχή για τις γιορτές των Χριστουγέννων ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτός ήταν ο τρίτος νεκρός από κυνηγετικά πυρά στη Φθιώτιδα, από την έναρξη της φετινής κυνηγετικής περιόδου.

51

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απάτη στον ΕΟΠΥΥ: Πώς «φόρτωναν» σε ΑΜΚΑ ανυποψίαστων ιατρικά είδη

Ελλάδα / Απάτη στον ΕΟΠΥΥ: Πώς «φόρτωναν» σε ΑΜΚΑ ανυποψίαστων ιατρικά είδη

Σύμφωνα με τον ΕΟΠΥΥ, οι παράνομες χρεώσεις με κακόβουλη χρήση του ΑΜΚΑ είναι δυνατόν να διαγραφούν από το μητρώο του ασφαλισμένου, με σκοπό να έχει ξανά πρόσβαση στις παροχές που δικαιούται
LIFO NEWSROOM