Ηθοποιός πέθανε πραγματικά στη σκηνή που πέθαινε τηλεοπτικά

Ηθοποιός πέθανε πραγματικά στη σκηνή που πέθαινε τηλεοπτικά Facebook Twitter
4

Σοκ προκάλεσε στην Ιορδανία ο θάνατος γνωστού ηθοποιού ο οποίος πέθανε πραγματικά κατά τη διάρκεια γυρισμάτων σαπουνόπερας ενώ το σενάριο προέβλεπε τον τηλεοπτικό θάνατό του.

Ο ηθοποιός Μαχμούντ αλ Σαουάλκα κατέληξε μπροστά στα μάτια του συναδέλφου του Μουντχίρ Ριχάν, γιού του στη σειρά «Αδελφοί εξ αίματος».

Σοκαρισμένος ο Ριχάν ανέφερε μιλώντας σε εκπομπή της τηλεόρασης: «Μου είπε: Γιε μου, νομίζω ότι πεθαίνω πραγματικά"».

 «Του απάντησα "αστειεύεσαι". Εκείνος μου είπε "νομίζω ότι πεθαίνω πραγματικά" εγώ τότε του είπα "όχι, όχι, όχι, αστειεύεσαι"» ανέφερε ο Ριχάν.

«Σε αυτή τη σκηνή, εκείνος πέθαινε... ο άγγελος του θανάτου ήταν εκεί μαζί μου», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM