Σάμος: Tουρίστες καταγγέλουν πως εκδιώχθηκαν από παραλία επειδή είχαν μωρό

Σάμος: Tουρίστες καταγγέλουν πως εκδιώχθηκαν από παραλία επειδή είχαν μωρό Facebook Twitter
27

Μια απίστευτη καταγγελία ενός Γερμανού τουρίστα προς τον ΕΟΤ Γερμανίας στη Φραγκφούρτη φέρνει στη δημοσιότητα το i-samos.gr. Η καταγγελία η οποία κοινοποιήθηκε στο γραφειο του ΕΟΤ στο Υπουργείο Τουρισμού αφορά περιστατικό σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού.

Ο Γερμανός τουρίστας κατήγγειλε πως επισκέφτηκε παραλία της νότιας Σάμου (όπου εκεί βρίσκεται και το συγκεκριμένο ξενοδοχείο) μαζί με τη συζυγό του και το 20 ημερών μωρό τους και εκεί ο υπάλληλος τους ζήτησε ευγενικά να αποχωρήσουν διότι οι πελάτες του συγκεκριμένου ξενοδοχείου το έχουν επιλέξει επειδή είναι 5άστερο, χρειάζονται την ησυχία τους και δεν επιτρέπονται παιδιά κάτω των 10 ετών.

Το ζευγάρι αποχώρησε και επιστρέφοντας στην πατρίδα τους, κατέθεσαν στο γραφείο του ΕΟΤ στη Φρανκφούρτη την καταγγελία κατά των υπευθύνων του ξενοδοχείου, η οποία κοινοποιήθηκε στο υπουργείο Τουρισμού και ζητάν να γίνουν οι προβλεπόμενες ενέργειες.

Σάμος: Tουρίστες καταγγέλουν πως εκδιώχθηκαν από παραλία επειδή είχαν μωρό Facebook Twitter
27

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Ελλάδα / Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στα χιόνια από κυνηγούς, λίγα χιλιόμετρα από εκεί που είχε βρεθεί και το εξάρτημα του ΙΧ που ταίριαζε στο μοντέλο του οχήματος του 45χρονου
THE LIFO TEAM