ΒΙΝΤΕΟ: 800 Αη Βασίληδες ξεχύθηκαν το πρωί στο κέντρο της Αθήνας

ΒΙΝΤΕΟ: 800 Αη Βασίληδες ξεχύθηκαν το πρωί στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
3

Περίπου 800 άτομα ντύθηκαν με στολές του Άγιου Βασίλη και έτρεξαν το πρωί 2,5 χλμ. στο κέντρο της Αθήνας (Πανεπιστημίου, Πεσμαζόγλου, Σταδίου, Αμαλίας, Πανεπιστημίου) στο πλαίσιο της υιοθέτησης του θεσμού του «Santa Run».

Το 1ο Athens Santa Run έγινε στο Citylink (στη στοά Βουκουρεστίου και Αμερικής) και διοργανώθηκε από τα Holmes Place, με συνδιοργανωτή τον ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας του δήμου Αθηναίων).

Κάθε δρομέας κατέβαλε 10 ευρώ για να συμμετάσχει και τα χρήματα δόθηκαν για την αποκατάσταση των παιδικών χαρών του δήμου Αθηναίων.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ