Σοκαριστικές καταθέσεις για τον αγνοούμενο φοιτητή: Τον είχαν κάνει τζουκ μποξ

Σοκαριστικές καταθέσεις για τον αγνοούμενο φοιτητή: Τον είχαν κάνει τζουκ μποξ Facebook Twitter
21

Σοκάρουν οι καταθέσεις για την υπόθεση του εξαφανισμένου 20χρονου φοιτητή της Σχολής Γαλακτοκομικής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς αποκαλύπτουν τα περιστατικά bullying που είχε υποστεί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έγιναν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, παρέα νεαρών συνήθιζε να κλείνει στην ντουλάπα τον Βαγγέλη και να μην τον αφήνει να βγει εάν δεν τραγουδούσε συγκεκριμένα εμβατήρια. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, φέρεται να του πετούσαν και κέρματα για να τραγουδήσει, αντιμετωπίζοντάς τον ως τζουκ μποξ.

Μία κοπέλα ανέφερε στην εκπομπή ένα περιστατικό, στο οποίο ήταν παρούσα και συνέβη σε καφετέρια της περιοχής Κατσικά. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, ο Βαγγέλης παρήγγειλε τον καφέ του αλλά η παρέα των Κρητικών, που κατηγορείται ότι τον εκφόβιζε, του τον έκρυψε. Εκείνος τους παρακαλούσε να του τον δώσουν αλλά εκείνοι συνέχισαν να τον κοροϊδεύουν. Στο τέλος πέταξαν πάνω του ποτήρι με νερό, αδιαφορώντας παντελώς για εκείνον αλλά και για τον κόσμο που τους παρακολουθούσε.

Η παρέα νεαρών που κατηγορείται ότι είχε κάνει στόχο επιθέσεων τον 20χρονο μίλησε στην εκπομπή και αρνήθηκε τις κατηγορίες που της αποδίδονται, χαρακτηρίζοντας τα περιστατικά σε βάρος του φοιτητή καψώνια και πλάκες.

Ο φοιτητής από το Ρέθυμνο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου, από τη σχολή του. Όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, ακόμη και το κινητό του τηλέφωνο, βρέθηκαν στο δωμάτιο του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

Οι αρχές ερευνούν, μεταξύ άλλων, και την κατάθεση μίας γυναίκας, η οποία μένει κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή και σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε ότι το βράδυ της εξαφάνισης βρισκόταν στο σπίτι της όταν χτύπησε την πόρτα της και εκείνη τον άκουσε να ζητά επίμονα να του ανοίξει και να τον βοηθήσει. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι τον είδε όταν απομακρυνόταν και έμοιαζε στον Βαγγέλη.

Ελλάδα
21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο βρέθηκαν δύο άτομα που εργάζονταν ως εθελοντές, καθώς και άτομα, τα οποία διέμεναν και ακολουθούσαν πρόγραμμα απεξάρτησης
LIFO NEWSROOM