Πανούσης: "Θέλουμε καταδρομείς με λουλουδάκια;"

Πανούσης: "Θέλουμε καταδρομείς με λουλουδάκια;" Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
22

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, μίλησε το πρωί στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή. Ο κος Πανούσης μίλησε μεταξύ άλλων και για τις παρελάσει και σχολίασε την υπόθεση με τα συνθήματα των ΟΥΚ σε επίμαχο βίντεο.

 

«Να δούμε σε άλλες χώρες, πως το βλέπουν το θέμα; Εγώ δεν συμφωνώ με τα τραγούδια που λένε ότι εμείς θα πάρουμε την πόλη. Παρά ταύτα, όμως ο καθένας έχει έναν ρόλο. Θέλουμε να έχουμε καταδρομείς οι οποίοι θα έχουν ένα λουλουδάκι και τη δύσκολη ώρα θα τους λέμε –που είστε;- Πραγματικά δεν χρειάζεται να υπάρχει αυτό το κλίμα. Τα συνθήματα αυτών των μονάδων θα είναι συνθήματα θάρρους. Εμείς τι θέλουμε; Λευκό χαρτί; Ούτε συνθήματα, ούτε ιστορία, ούτε θρησκεία; Άρα αυτά τα θέματα θέλουν ψυχραιμία», ανέφερε σχετικά με τις παρελάσεις και τα συνθήματα των ΟΥΚ ο Γιάννης Πανούσης.

22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για «Σπίτι μου 2»: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας

Πολιτική / Μητσοτάκης για «Σπίτι μου 2»: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας- Τι αλλάζει

Δύο νέες διευκολύνσεις για όσους υποβάλλουν αίτημα συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα - Στη σύσκεψη εξετάστηκε και το νέο πρόγραμμα άτοκων δανείων «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»
LIFO NEWSROOM