Τσακνής: Nα μην ανησυχούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ-Δεν βαρύνουν τον προϋπολογισμό

Τσακνής: Nα μην ανησυχούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ-Δεν βαρύνουν τον προϋπολογισμό Facebook Twitter
10

«Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ», δήλωσε σήμερα στην Πάτρα ο πρόεδρος του Δ.Σ. Διονύσης Τσακνής, Όπως εξήγησε, «οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν βαρύνουν τον προϋπολογισμό της γενικής κυβέρνησης, καθώς αμείβονται από το ανταποδοτικό τέλος».


Επίσης, ο Διονύσης Τσακνής έκανε λόγο στις δηλώσεις του, για την ανάγκη δημιουργίας ενός συμβουλίου κοινωνικού ελέγχου της ΕΡΤ, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Θέλω να μας ελέγχετε για να μας διορθώνετε, ώστε το ποσό του ανταποδοτικού τέλους να γυρίζει πίσω στον κόσμο, όντως ανταποδοτικά, μέσα από την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό και την αντικειμενική ενημέρωση, που οφείλει να προσφέρει η ΕΡΤ».


Ο Διονύσης Τσακνής αναμένεται να επισκεφθεί αύριο τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Πάτρας στο Δασύλλιο και να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

TV & Media / Στο Παρά Πέντε - 20 χρόνια μετά: Η συγκίνηση στο reunion και η αναφορά σε όσους «έφυγαν»

«Η Ειρήνη Κουμαριανού ήταν, είναι και θα είναι η γιαγιά της καρδιάς μας» έγραψαν στα social - «Είμαι κατά το ήμισυ στο reunion γιατί δεν είναι εδώ ο Γεράσιμος Μιχελής» είπε ο Πατρίκιος Κωστής
THE LIFO TEAM
ΕΚΚΟΜΕΔ ΣΚΑΙ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

TV & Media / Αντιδράσεις προκαλεί το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ για τη 17 Νοέμβρη που μιλάει ο Κουφοντίνας

Οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν να μη δοθεί κρατική χρηματοδότηση - Τι λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, και τι απαντά ο Αλέξης Παπαχελάς που επιμελείται το ντοκιμαντέρ
THE LIFO TEAM