H Lady Gaga κλαίει, οι διάσημοι εξοργίζονται, λυπούνται και απογοητεύονται με την ήττα της Χίλαρι

H Lady Gaga κλαίει, οι διάσημοι εξοργίζονται, λυπούνται και απογοητεύονται με την ήττα της Χίλαρι Facebook Twitter
5

Η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές είναι πλέον οριστική και τα συναισθήματα σε ολόκληρο τον πλανήτη ανάμικτα και αντιφατικά- από τεράστια χαρά μέχρι βαθιά απογοήτευση. Όπως ήταν φυσικό, τα social media έχουν κατακλυστεί από το πρωί με μηνύματα για τον 45ο -πλέον- πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και οι διάσημοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον «χορό» των αντιδράσεων.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, πολλοί ήταν οι σταρ που δήλωσαν δημοσίως τις προτιμήσεις τους για τον έναν ή τον άλλο υποψήφιο, ενώ στην περίπτωση της Χίλαρι Κλίντον η καμπάνια στηρίχθηκε προς το τέλος της σε μεγάλο βαθμό στους celebrities που εμφανίζονταν μαζί της στις προεκλογικές ομιλίες- από την Lady Gaga μέχρι την Beyonce και τον Jay Z. Κάποιοι δε, όπως η Cher, o Bryan Cranston της σειράς «Breaking Bad», η κωμικός Amy Schumer και η Barbra Streisand είχαν δηλώσει μάλιστα πως σε περίπτωση που εκλεγεί ο Τραμπ θα μεταναστεύσουν.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Lady Gaga, που προεκλογικά είχε εκφράσει δημοσίων την στήριξή της στην Χίλαρι, να κλαίει μέσα στον αυτοκίνητό της μετά την είδηση του αποτελέσματος.

Την ίδια ώρα, περίπου στο ίδιος μήκος κύματος κινήθηκαν και οι αντιδράσεις άλλων διασήμων που μέσω μηνυμάτων σε Instagram και Twitter εκφράζουν από απορία και απογοήτευση μέχρι μίσος και απελπισία. 

A New Fire Is Lit ? We Never Give Up. ?We Never Give In' ??

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις

Goodnight.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης moby XⓋX (@moby) στις

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβείο Ρίμπα: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το Χρυσό Μετάλλιο Αρχιτεκτονικής 2025

Πολιτισμός / Βραβείο RIBA: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το χρυσό μετάλλιο αρχιτεκτονικής 2025

Πρόκειται για δύο πραγματικούς πρωτοπόρους της αρχιτεκτονικής, που με ένα εμπνευσμένο πρότυπο για το μέλλον του δομημένου μας περιβάλλοντος δείχνουν αθόρυβα τον δρόμο στους άλλους αρχιτέκτονες.
LIFO NEWSROOM
Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Πολιτισμός / Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της ανοιχτής διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όπως προβλέπει η νομοθεσία, με την επιτροπή να καταλήγει στην εισήγησή της μετά από αξιολόγηση των υποψηφίων
LIFO NEWSROOM
Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Πολιτισμός / Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Το Σπαθάρειο Μουσείο ιδρύθηκε το 1991 σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου και στεγάστηκε αρχικά στην πλατεία Κασταλίας, προτού μεταφερθεί σε ιδιόκτητο κτήριο του Δήμου
LIFO NEWSROOM
Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Πολιτισμός / Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Η συντομογραφία του μουσείου, GEM (Grand Egyptian Museum), παραπέμπει και στην αγγλική λέξη "gem", που σημαίνει «πολύτιμος λίθος», τονίζοντας έτσι τη σημασία και τη μοναδικότητα του μουσείου ως ένα «κόσμημα» της αιγυπτιακής πολιτιστικής κληρονομιάς
LIFO NEWSROOM
Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο «Brutalist» του Μπρέιντι Κόρμπετ, η ευχάριστη έκπληξη που λέγεται «All Shall be Well» και η sui generis ταινία τρόμου «In a Violent Nature» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ