Ο Dan Bilzerian είχε το θράσος να μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση

Ο Dan Bilzerian είχε το θράσος να μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
17

Ακραία προκλητικός, διάσημος για τη σεξιστική του συμπεριφορά και αρκετά αντιπαθής σε μεγάλη μερίδα κόσμους, ο εκκεντρικός επιχειρηματίας Dan Bilzerian έχει στο ενεργητικό του επιδείξει πόσο υποτιμητικά συμπεριφέρεται στις γυναίκες και πώς αντιλαμβάνεται τη διάδραση μαζί τους.

Κι όμως, σκέφτηκε πως έπρεπε να πάρει θέση για το τεράστιο σκάνδαλο που συγκλονίζει το Χόλιγουντ και όχι μόνο.

Το πρόβλημα είναι πως ενώ στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για όσα έχει πει ή ακόμη χειρότερα έχει κάνει σε γυναίκες, ο Bilzerian δεν ήταν απολογητικός και δεν υποστήριξε το κίνημα #MeToo.

Aυτό βέβαια θα ήταν κάπως υποκριτικό, αλλά σίγουρα καλύτερα από αυτό που προτίμησε να πει.

«Αυτό το σκατένιο #metoo είναι εκτός ελέγχου, τύποι βλέπουν τις ζωές τους να καταστρέφονται όταν αγγίζουν την πλάτη ενός κοριτσιού ή την πέφτουν σε κάποιον. Fuck αυτή η χώρα έγινε πολύ μαλακή»

Κρίνοντας από τους ανθρώπους που έχουν σχολιάσει το tweet, ο Bilzerian δεν έχει πολλούς υποστηρικτές σε αυτή τη συγκεκριμένη άποψη.

Μεταξύ των πολλών που τον επέκριναν, o χρήστης Diplo (που είναι επίσημος λογαριασμός γνωστός ως το evil alter ego του κανονικού Diplo) ήταν μάλλον αυτός που τον αποστόμωσε πιο καίρια.

«Αναρωτιέμαι γιατί κάποιος που έχει κλωτσήσει μια γυναίκα στο πρόσωπο, έχει σπάσει το πόδι μιας άλλης και πρέπει να πληρώνει μοντέλα για να του κάνουν παρέα, νιώθει νευρικός με αυτό το κίνημα».

 

Το 2014, ένα κλαμπ στο Μαϊάμι απαγόρευσε στον Bilzerian την είσοδο καθώς κατά τη διάρκεια ενός καβγά είχε κλωτσήσει στο πρόσωπο το μοντέλο Vanessa Castano.

Αυτές είναι μόλις δύο φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τη φιλοσοφία του Bilzerian:

Ο Dan Bilzerian είχε το θράσος να μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
Ο Dan Bilzerian είχε το θράσος να μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
Ο Dan Bilzerian είχε το θράσος να μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter

Νωρίτερα εκείνο το έτος, ο 37χρονος εμφανίστηκε σε βίντεο να πετά από την οροφή του σπιτιού του την Janice Griffith, μια γνωστή πορνοστάρ. Στόχος ήταν να τη ρίξει στην πισίνα, αλλά τελικά η γυναίκα έσπασε το πόδι της καθώς ο Bilzerian ήταν μάλλον άστοχος.

 
Πολιτισμός
17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ne Zha 2»: Κινεζικό blockbuster σπάει κάθε ρεκόρ και είναι έτοιμο να κατακτήσει τη Δύση

Πολιτισμός / «Ne Zha 2»: Κινεζικό blockbuster σπάει κάθε ρεκόρ και είναι έτοιμο να κατακτήσει τη Δύση

Το «Ne Zha 2» συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία από την κινεζική μυθολογία με μοντέρνα αφήγηση και προηγμένα εφέ, προσεγγίζοντας τόσο το οικογενειακό κοινό όσο και τη νέα γενιά θεατών
LIFO NEWSROOM
Η Τίλντα Σουίντον κατήγγειλε τους «εγκληματίες πολέμου» και τις «κρατικές μαζικές δολοφονίες» από την Μπερλινάλε

Πολιτισμός / Τίλντα Σουίντον: «Οι άπληστες κυβερνήσεις συνεργάζονται με τους καταστροφείς του πλανήτη και τους εγκληματίες πολέμου»

Η ηθοποιός που τιμήθηκε με την Χρυσή Άρκτο στην Μπερλινάλε για το σύνολο της προσφοράς της στον κινηματογράφο χρησιμοποίησε την ομιλία της για να κατακρίνει τις παγκόσμιες ηγεσίες
LIFO NEWSROOM
Τρία σπάνια έργα του Πολ Ντελβό βγαίνουν σε δημοπρασία και αναμένεται να πιάσουν τιμές-ρεκόρ

Πολιτισμός / Τρία σπάνια έργα του Πολ Ντελβό βγαίνουν σε δημοπρασία και αναμένεται να πιάσουν τιμές-ρεκόρ

Ο σουρεαλισμός παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των συλλεκτών εξαιτίας του διαρκούς ενδιαφέροντος για το πιο σημαντικό καλλιτεχνικό κίνημα του 20ού αιώνα.
LIFO NEWSROOM
Λίνα Μενδώνη: Η έκθεση «Οι Πρίγκιπες της Πύλου», αποκαλύπτει πτυχές του Μυκηναϊκού Πολιτισμού

Πολιτισμός / Η έκθεση «Οι Πρίγκιπες της Πύλου» αποκαλύπτει πτυχές του Μυκηναϊκού Πολιτισμού

Πραγματοποιούνται σημαντικά έργα στην περιοχή της Μεσσηνίας, όπως η ανάδειξη του Παλατιού του Νέστορα, των Θολωτών Τάφων, αλλά και η αποκατάσταση και επέκταση του Αρχαιολογικού Μουσείου
LIFO NEWSROOM
Η ΔΕΗ φωτίζει τα άγνωστα χρόνια της Μαρίας Κάλλας

Πολιτισμός / Η ΔΕΗ «φωτίζει» τα άγνωστα χρόνια της Μαρίας Κάλλας

Το 2023, η ΔΕΗ, ως περήφανος χορηγός του Έτους Κάλλας, στήριξε σημαντικές δράσεις και παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να τιμήσει την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση της κορυφαίας σοπράνο.
LIFO NEWSROOM
Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα

Πολιτισμός / Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα στο Δημόσιο

Στο Φετιχιέ Τζαμί πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση 179 κινητών μνημείων στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί η απόδοση της συλλογής σε άλλες εφορείες αρχαιοτήτων.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
I’m Still Here

Πολιτισμός / Βάλτερ Σάλες, Κάπτεν Αμέρικα και Κάλλας από αύριο στις αίθουσες

Το συγκινητικό «I’m Still Here», το νέο «επεισόδιο» του MCU, η επόμενη καταχώριση στο ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς και ένα ντοκιμαντέρ για τη Μαρία Κάλλας είναι μερικές από τις ταινίες που προστίθενται στο (γεμάτο και γενναιόδωρο) πρόγραμμα των κινηματογράφων αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ